Top

Αρωματοθεραπεία: Ποια έλαια ταιριάζουν στο ζώδιο σας;

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Αρωματοθεραπεία: Ποια έλαια ταιριάζουν στο ζώδιο σας;
ποιά αιθέρια έλαια τιαριάζουν στο ζώδιο σας

Αρωματοθεραπεία: Ποια έλαια ταιριάζουν στο ζώδιο σας;

Επιλέξτε το κατάλληλο από τα αιθέρια έλαια σύμφωνα με το ζώδιο σας για καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα στην αρωματοθεραπεία

 

Η αρωματοθεραπεία χιλιάδες χρόνια τώρα επιλέγεται από πολλούς για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων που προκαλούνται από το άγχος και διαφόρων προβλημάτων υγείας. Διαβάστε παρακάτω ποια αιθέρια έλαια είναι τα κατάλληλα για εσάς ανάλογα το ζώδιο σας και βοηθήστε πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

 

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Άρη. Το μαύρο πιπέρι και ο βασιλικός είναι ιδανικά για τα Κριάρια καθώς ανάμεσα σε άλλα ξεδιαλύνουν τη σκέψη.

Ταύρος

Ζώδιο της γης με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη. Το τριαντάφυλλο, το ιλάνγκ-ιλάνγκ και η παλμαρόζα με την ισορροπία που προσδίδουν τα κάνουν κατάλληλα για αυτό το ζώδιο.

Δίδυμοι

Ζώδιο του αέρα με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή. Μέντα, μάραθος και θυμάρι είναι τα αιθέρια έλαια που είναι ιδανικά για το χαρακτήρα των Διδύμων βοηθώντας για καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Ζώδιο του νερού με κυρίαρχο πλανήτη τη Σελήνη. Το χαμομήλι αλλά και συγκεκριμένα το ρωμαϊκό και γερμανικό χαμομήλι είναι η καλύτερη επιλογή για το ζώδιο του Καρκίνου.

Λέων

Ζώδιο της φωτιάς με κυρίαρχο πλανήτη τον Ήλιο. Λιβάνι, μύρος, ελίχρυσος και βενζόη είναι τα αιθέρια έλαια που μπορούν να βοηθήσουν το συγκεκριμένο ζώδιο.

Παρθένος

Ζώδιο της γης με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή. Το μύρο και η λεβάντα μπορούν να προσφέρουν στο ζώδιο της Παρθένου τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχουν ανάγκη τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Ζυγός

Ζώδιο του αέρα με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη. Το Γεράνι, το όμορφο αυτό λουλούδι με την ιδιαίτερη μυρωδιά είναι ιδανικό για το ζώδιο του Ζυγού.

Σκορπιός

Ζώδιο του νερού με κυρίαρχο πλανήτη τον Πλούτωνα αλλά και τον Άρη. Το αφροδισιακό πατσουλί και η πιπερόριζα είναι τα αιθέρια έλαια που ταιριάζουν με το ζώδιο του Σκορπιού.

Τοξότης

Ζώδιο της φωτιάς με κυρίαρχο πλανήτη τον Δία. Η καλύτερη επιλογή για αυτό το ζώδιο είναι το αιθέριο έλαιο του υσσώπου. Ένα έλαιο που έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει και είναι ιδανικό για τους Τοξότες.

Αιγόκερως

Ζώδιο της γης με κυρίαρχο πλανήτη τον Κρόνο. Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου αλλά και αυτό του vetiver έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Υδροχόος

Ζώδιο του αέρα με κυρίαρχο πλανήτη κυρίως τον Ουρανό αλλά και δευτερευόντως τον Κρόνο. Το σανταλόξυλο και τα φύλλα βιολέτας μπορούν να φανούν χρήσιμα στους Υδροχόους.

Ιχθύες

Ζώδιο του νερού με κυρίαρχο πλανήτη τον Ποσειδώνα. Το κυπαρίσσι αλλά και το ιερό(εξαγνιστικό, αποξηραντικό αιθέριο έλαιο) είναι ιδανικά για το χαρακτήρα αυτού του ζωδίου.

→Ποια θεραπεία ταιριάζει καλύτερα στο ζώδιο σας;

→Καθυστερήστε την γήρανση με 5 ισχυρά βότανα και έλαια

Αρωματοθεραπεία: που βοηθάει

No Comments

Post a Comment