Top

Νέα χρονιά: Πώς θα φαίνεστε νεότερες από ο,τι το 2013

Lifezone.gr / Life&style  / Νέα χρονιά: Πώς θα φαίνεστε νεότερες από ο,τι το 2013
images/stories/2014-neoteres.JPG

Νέα χρονιά: Πώς θα φαίνεστε νεότερες από ο,τι το 2013

Ανακαλύψτε μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά μυστικά αντιγήρασης ώστε το 2014 να φαίνεστε νεώτερες σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε…

 

 

Διαβάστε ποιες συνήθειες πρέπει να αποφεύγετε και ποιες να υιοθετήσετε.

Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε αρκετά αφού η ξεκούραση είναι σημαντική για την επιδερμίδα σας. Μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες έχει καθοριστικό ρόλο στην νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας σας.
Συμπεριλάβετε στη διατροφή ελαιόλαδο, αμύγδαλα, ηλιόσπορους, καρύδια και όσπρια. Οι τροφές αυτές είναι πλούσιες σε βιταμίνη Ε που είναι ευεργετική για το δέρμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη βιταμίνη υπάρχει σε πολλά αντιρυτιδικά προϊόντα. Η βιταμίνη Ε είναι αντιοξειδωτική, ενυδατική, και βελτιώνει την όψη του δέρματος χαρίζοντας του λάμψη.

Προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο όλο το χρόνο με τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα.

Ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 35 είναι απαραίτητη η χρήση προϊόντων που αναδομούν την επιδερμίδα, βελτιώνουν την αντοχή της και συμβάλλουν στη διατήρηση του πολλαπλασιασμού των κερατινοκυττάρων. Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα αντιρυτιδικά προϊόντα φροντίδας όπως η σειρά Booster για την πρόληψη και την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης.

Αν καπνίζετε, κόψτε το κάπνισμα γιατί καταστρέφει το δέρμα σας και το γερνάει πρόωρα προκαλώντας τις λεγόμενες “ρυτίδες του καπνιστή”. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνες σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον ειδικό.

πηγή: lesnaturelles

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment