Top

Συνένζυμο Q10: γνωρίστε το ελιξίριο της αντιγήρανσης

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Συνένζυμο Q10: γνωρίστε το ελιξίριο της αντιγήρανσης
images/stories/q10-antigiransi.JPG

Συνένζυμο Q10: γνωρίστε το ελιξίριο της αντιγήρανσης

Σύμφωνα με έρευνες το συνένζυμο Q10 αποτελεί σύμμαχό σας στη μάχη σας ενάντια στο χρόνο. Δείτε πως και που βοηθάει…

 

  1. Το Q10 είναι ένα συνένζυμο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βρίσκεται σε διάφορες τροφές, π.χ. ψάρια και κρέας, και ως συμπλήρωμα διατροφής. Πρόκειται για ένα συστατικό που αναχαιτίζει την διαδικασία της οξείδωσης στον οργανισμό γεγονός που αποτρέπει να δημιουργηθούν ελεύθερες ρίζες, που θεωρούνται επιβλαβείς για την υγεία. Οι ελεύθερες ρίζες συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία της γήρανσης, καθώς και σε άλλα προβλήματα υγείας. Μια σειρά από μελέτες έχουν δείξει ότι το συνένζυμο αυτό συμβάλει στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής και στον περιορισμό των συμπτωμάτων της γήρανσης του πληθυσμού. Είναι επίσης απαραίτητο για τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα.
  2. Το Q10 επιταχύνει τις μεταβολικές διαδικασίες, ενώ παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για τη διαδικασία της πέψης, βοηθάει την επούλωση πληγών και την διατήρηση του μυϊκού συστήματος σε καλή κατάσταση. Ακόμη δρα ως αντιγηραντικό, μέσω της αντιοξειδωτικής του δράσης. Η πρόσληψη του συνενζύμου μέσω συμπληρωμάτων έχει συνδεθεί με αυξημένη διάρκεια ζωής. Μειώνει την οξείδωση και τις βλάβες του DNA, γεγονός που το καθιστά ελιξίριο μακροζωίας.
  3. Ακόμη, σύμφωνα με έρευνες, η λήψη του συγκεκριμένου ενζύμου σε καθημερινή βάση είναι πιθανό να βοηθήσει στην ανάρρωση ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια. Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό, αλλά και συμβάλλει στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας και συμπτωμάτων όπως οι αρρυθμίες, η στηθάγχη, η υπέρταση κ.α..

Καθώς μεγαλώνουμε έχουμε ανάγκη από μεγαλύτερες ποσότητες Q10 που μπορούμε να τις εξασφαλίσουμε από ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής γιατί ο οργανισμός μας παράγει λιγότερο με την πάροδο του χρόνου.

Επιλέξετε το TERRANOVA CoQ10 30 mg Complex. Πρόκειται για μια μοναδική σύνθεση για μεγιστοποίηση της απορρόφησης του συνένζυμου Q10. Είναι ενισχυμένο με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood με ιπποφαές, ακάι μπέρρυ, αγκινάρα και φλοιό ρυζιού (αληθινά, ολόκληρα βότανα – όχι εκχυλίσματα). Τα βότανα και οι υπερτροφές που περιέχονται στο Magnifood, μεγιστοποιούν την απορρόφηση, τη βιοδιαθεσιμότητα, τη δράση και τη σταθερότητα του συνένζυμου Q10. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα ή συντηρητικά. Είναι ιδανικό για ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού και της υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και των επιπέδων ενέργειας. Ιδανικό και για vegetarians και vegans.

Ιδιαίτερα αν λαμβάνετε στατίνες για τη μείωση της χοληστερίνης έχετε έναν ακόμη λόγο να πάρετε κάποιο συμπλήρωμα με Συνένζυμο Q 10 επειδή στα άτομα που ακολουθούν μακροχρόνια αγωγή με στατίνες μειώνεται η παραγωγή του συνένζυμου Q10 στον οργανισμό.

blog-btn

f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df L

No Comments

Post a Comment