Top

Διώξτε 10 χρόνια από πάνω σας χωρίς κόπο

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Διώξτε 10 χρόνια από πάνω σας χωρίς κόπο
sun

Διώξτε 10 χρόνια από πάνω σας χωρίς κόπο

Διώξτε από πάνω σας μια δεκαετία και αποκτήστε όμορφο, νεανικό και σφριγηλό δέρμα χωρίς κόπο με 5 απλά βήματα…

Θέλετε να φαίνεστε 10 χρόνια νεότεροι αποκτώντας ένα όμορφο, νεανικό και σφριγηλό δέρμα; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε 5 απλά βήματα που συνιστούν και οι επιστήμονες μετά από έρευνες οι οποίες έχουν διεξαχθεί.

 

1ο βήμα: Επιλέξτε ψάρια

Προσθέστε στη διατροφή σας «παχιά» ψάρια (σκουμπρί, σολομός, σαρδέλες) καθώς αυτά είναι πλούσια σε ω3 λιπαρά οξέα.  Τα ω3 ενυδατώνουν το δέρμα και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ακόμη προσφέρουν ένα σφικτό και λείο δέρμα .

Τι λένε οι επιστήμονες: Τα λιπαρά ω3 μπορούν, σύμφωνα με έρευνα,  να μας προστατεύσουν από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, αφού εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργεί η ηλιακή ακτινοβολία στον οργανισμό μας. Βέβαια πάντα πρέπει να προστατευόμαστε από τον ήλιο με αντηλιακό.

2ο βήμα: Ελαττώστε τη ζάχαρη

 

Οι μεγάλες ποσότητες ζάχαρης που προσλαμβάνουμε καθημερινά από γλυκά, κέικ, καφέδες μπορεί να μας…γεράσει πρόωρα.

Τι λένε οι ειδικοί: Δερματολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η υπερβολικές ποσότητες ζάχαρη ενδέχεται να προκαλέσουν φλεγμονές με αποτέλεσμα την καταστροφή μέρους των κυττάρων της επιδερμίδας. Επιπλέον μπορεί να συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση των ρυτίδων στο πρόσωπο.

 

3ο βήμα: Καθίστε στον ήλιο αλλά…

Ο ήλιος είναι γνωστό ότι έχει βλαβερές επιδράσεις στην επιδερμίδα  που όμως μπορούν να αποφευχθούν αρκεί να είστε προετοιμασμένοι.

Τι λένε οι ειδικοί: Οι καφέ κηλίδες της ηλικίας σας μπορούν να μειωθούν χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο δείκτη προστασίας. Το ιδανικό είναι ο δείκτης του αντηλιακού να κυμαίνεται 30-35 ώστε το δέρμα σας να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ακτίνες UVB και UVA. Ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα με ρετινόλη (μορφή της βιταμίνης Α) για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα.

4ο βήμα: Τέλος το τσιγάρο

Το τσιγάρο εκτός από τις γνωστές συνέπειες που επιφέρει στον οργανισμό μας προκαλεί μεγάλη ζημιά στην επιδερμίδα μας, αλλά και στα δόντια. Σταματήστε το τσιγάρο και δείτε πολύ σύντομα την επιδερμίδα σας να ξαναγεννιέται και να αποκτά την παλιά όμορφη και υγιής όψη της.

Τι λένε οι ειδικοί: Ο καπνός περιέχει τοξινες που προκαλούν ρυτίδες, άτονο δέρμα και άσχημη αναπνοή.

 

5ο βήμα: Αποκτήστε καλή σεξουαλική ζωή

Το σεξ μπορεί να σας διώξει το άγχος, να σας κάνει να κοιμάστε σαν…πουλάκι αλλά και να αποκτήσετε διάθεση για απλά καθημερινά πράγματα. Με το σεξ γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι και η ευτυχία αντανακλάται στο πρόσωπο μας. Ένα πρόσωπο που σίγουρα δείχνει και αισθάνεται πιο νέο και ζωντανό.

Τι λένε οι ειδικοί: Αν το σεξ σε ένα ζευγάρι είναι ικανοποιητικό τότε και οι 2 διώχνουν από επάνω τους 7 χρόνια ο καθένας. Όσοι δεν απολαμβάνουν το σεξ όσο θα ήθελαν τα αποτελέσματα στο πρόσωπο τους είναι απογοητευτικά καθώς όχι μόνο δε μειώνουν την ηλικία τους, αλλά μπορεί και να φαίνονται μεγαλύτεροι από αυτή. (Θέμα: Καλύτερο σεξ. Ανεβάστε τη λίμπιντο σας)

Tip: Να φοράτε πάντα όμορφα χρωματιστά ρούχα (θα κάνουν κοντράστ με τη θαμπάδα του προσώπου που αποκτάμε με τα χρόνια) και να μην επιλέγετε μαύρα και γενικότερα σκουρόχρωμα ρούχα. Ιδανικό χρώμα για λάμψη είναι το κόκκινο.

 

No Comments

Post a Comment