Top

Όλοι οι τρόποι για να τονώσετε τη λίμπιντο σας

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Όλοι οι τρόποι για να τονώσετε τη λίμπιντο σας
sex

Όλοι οι τρόποι για να τονώσετε τη λίμπιντο σας

Μήπως βαριέστε στο κρεβάτι; Tονώστε την  ερωτική σας διάθεση με τη δύναμη της φύσης και απολαύστε το σεξ των ονείρων σας.

 

 

Μήπως τον τελευταίο καιρό δεν έχετε διάθεση για σεξ; Νοιώθετε ότι έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε και το σεξ δεν είναι ένα από αυτά; Βαριέστε να μπείτε στη διαδικασία  που μέχρι κάποιο διάστημα απολαμβάνατε με τον/την σύντροφο σας και κάνετε τα πάντα για να μη σας…στριμώξει το έτερον σας ήμισυ; Οι αιτίες, εκτός από τις οργανικές, για τις οποίες πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό, είναι πολλές. Η σεξουαλική σας επιθυμία μπορεί να έχει μειωθεί λόγω κατάθλιψης, ορμονικών διαταραχών, αλλά οι κυριότεροι λόγοι συνήθως είναι το υπερβολικό άγχος και τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Διαβάστε παρακάτω τους αποτελεσματικότερους φυσικούς τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτοξεύσετε την ερωτική σας επιθυμία στα ύψη.

 

Αρωματοθεραπεία: Τα αιθέρια έλαια που αυξάνουν τη διάθεση για σεξ

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν στη σεξουαλική υποτονικότητα. Συγκεκριμένα τα αιθέρια έλαια γιασεμί, νερολί, σανταλόξυλο και ιλάνγκ-ιλάνγκ (Ylang-Ylang),είναι ιδανικά για περιπτώσεις χαμηλής λίμπιντο, αφού θα σας προσφέρουν χαλάρωση, απομάκρυνση του άγχους και βελτιωμένη ερωτική διάθεση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε για μασάζ είτε στο μπάνιο σας.

Μασάζ: Ανακατέψτε 2-3 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο σε μικρή ποσότητα λαδιού ή γαλακτώματος. Στη συνέχεια ζητήστε από τον/την σύντροφο σας να σας κάνει μασάζ στη μέση, στους γλουτούς, κοιλιά και στην περιοχή του εφηβαίου.

Μπάνιο: Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό και ρίξτε μερικές σταγόνες από τα παραπάνω αιθέρια έλαια. Χαλαρώστε για 20 λεπτά περίπου αδειάζοντας τις σκέψεις σας από οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι τροφές που θα σας…ανεβάσουν

Είναι ευρέως γνωστό ότι αρκετές τροφές, από την αρχαιότητα έως σήμερα, έχουν ταυτιστεί με την βελτίωση της λίμπιντο. Οι Άραβες για να έχουν υψηλή ερωτική διάθεση τρώνε πολλές φορές το μήνα αρνί, αμελέτητα, ψάρια και σπαράγγια, ενώ βάζουν στο φαγητό τους σκόρδο και μοσχοκάρυδο. Στην αρχαία Ελλάδα ο Αριστοτέλης πίστευε ότι οι φακές ανεβάζουν την λίμπιντο, θεωρούσε ότι αυτός ήταν ο λόγος που απέκτησε παιδί σε μεγάλη ηλικία. Ο Πλούταρχος από την άλλη θεωρούσε ότι το κατεξοχήν ερωτικό ελιξήριο ήταν η φασολάδα. Ας επιστρέψουμε όμως στο σήμερα. Μερικές από τις τροφές που θεωρείται ότι αυξάνουν την λίμπιντο και είναι αφροδισιακές είναι:

Ωμά στρείδια

Μπανάνες

Αμύγδαλα

Φράουλες

Αβοκάντο

Ροδάκινα

Μάνγκο

Αυγά

Σύκα

Συκώτι

Σοκολάτα

Σκόρδο

 

Ανθοθεραπεία για να ξυπνήσετε τη σεξουαλική διάθεση σας

Η θεραπεία με άνθη είναι πολύ παλιά, τη χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ρώμη και την Αίγυπτο, αλλά και Ινδιάνοι της Αμερικής για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας. Πριν 80 χρόνια ο Άγγλος γιατρός Μπάχ Έντουαρντ, έψαξε και ανακάλυψε περίπου 40 φυτά που μπορούν να βοηθήσουν στο ψυχολογικό πρόβλημα της χαμηλής σεξουαλικής διάθεσης. Ο τρόπος που λειτουργούν ακριβώς τα ανθοιάματα δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένος, αλλά πολλοί επιστήμονες είναι σίγουροι ότι ορισμένες ουσίες τους μπορούν να διεγείρουν τον εγκέφαλο και να περιορίζουν το φόβο, το θυμό και το άγχος.

Το ανθόιαμα Crab Apple είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν σεξουαλική επιθυμία,  αλλά και για αυτές που ντρέπονται στο σεξ. Το ανθοίαμα Sticky Monkeyflower είναι χρήσιμο σε γυναίκες, αλλά και άντρες που δεν έχουν καμία διάθεση για σεξ αφού τους βοηθάει να βρουν την κατάλληλη ισορροπία μέσα τους. Τα ανθοιάματα μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία και σε μερικά καταστήματα υγιεινών τροφών.

Μάθε Τάντρα και επικοινώνησε ερωτικά

Ινδική μέθοδος που μπορεί να τονώσει τη διάθεση για σεξ με τη μέθοδο του διαλογισμού. Σκοπός είναι να ενεργοποιήσει τα κλειδιά της ηδονής και να βρει ο καθένας τη δική του εσωτερική ισορροπία, αλλά και του συντρόφου του. Με την τεχνική αυτή μπορείτε να ελέγχετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διδάσκοντας ταυτόχρονα και το έτερον σας ήμισυ να απολαμβάνει το σεξ. Τα «κλειδιά» της Τάντρα είναι ο ρυθμός, η φωνή, η αναπνοή και η προσοχή. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε σεξουαλική υποτονικότητα στη σχέση σας, μια άσκηση που μπορείτε να κάνετε αρχικά είναι η εξής:

Καθίστε στο πάτωμα πλάτη με τον σύντροφο σας κάνοντας «εικονικό ποδήλατο». Όταν βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σας, μπορείτε να επιταχύνετε το ρυθμό, να τον επιβραδύνετε και να αυτοσχεδιάσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να εκπέμψετε στο ίδιο ερωτικό κανάλι με τον σύντροφο σας και να βρείτε την ερωτική επικοινωνία που έχετε χάσει.

Ο βελονισμός και η ρεφλεξολογία

Πρόκειται για αρχαίες μεθόδους που μπορούν να συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στη βελτίωση διαφόρων προβλημάτων υγείας. Με το βελονισμό (τοποθέτηση λεπτών βελόνων στα αντανακλαστικά σημεία)  και την ρεφλεξολογία (μασάζ και πιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία) μπορείτε να ρυθμίστε τον οργανισμό σας και να ενεργοποιήστε τη ροή της σεξουαλικής ενέργειας που υπολειτουργεί. Το κέντρο της σεξουαλικής ενέργειας βρίσκεται στα νεφρά και οι δυο μέθοδοι διεγείρουν  αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα των ποδιών (κυρίως φτέρνα). Μετά από ορισμένες συνεδρίες με τον ειδικό είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε αυξημένη σεξουαλική ορμή και ενέργεια που θα σας θυμίσει τα…παλιά.

velonismos

Αυξήστε τη λίμπιντό σας με τη δύναμη της φύσης

*Η ρίζα του φυτού τζινσενγκ διεγείρει την επιθυμία μας για σεξ , ο φλοιός του δέντρου Υοχιβίνη λέγεται ότι βοηθάει στην προβληματική στύση.

*Με βιταμίνες: Οι βιταμίνες Α(συκώτι, καρότα, λαχανικά) και Ε(ελαιόλαδο, καρύδια, φουντούκια) βοηθούν στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών.

sas_endiaferei

Βρέθηκε τελικά στι φημισμένο σημείο G

 

No Comments

Post a Comment