Top

Διαβάστε το: Τι έχει αυτό το παιδί και γελάει συνέχεια;

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Διαβάστε το: Τι έχει αυτό το παιδί και γελάει συνέχεια;
το παιδί που γελάει συνέχεια

Διαβάστε το: Τι έχει αυτό το παιδί και γελάει συνέχεια;

Οι περισσότεροι γονείς θα ήταν ίσως ευτυχισμένοι να βλέπουν το παιδί τους να μεγαλώνει με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό του, όχι όμως του Eliot

 

Οι περισσότεροι γονείς θα ήταν ίσως ευτυχισμένοι να βλέπουν το παιδί τους να μεγαλώνει με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό του, αλλά για τους γονείς του Elliot, η ολοένα και πιο χαρωπή συμπεριφορά του γιού τους, είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του αγώνα που πρόκειται να δώσει ο γιός τους καθώς μεγαλώνει.

Ο Elliot είναι δύο ετών, και  γεννήθηκε με το σύνδρομο Angelman μια χρωμοσωμική διαταραχή που προκαλεί σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες.

H σπάνια νευρολογική πάθηση έχει μια παρενέργεια : όσοι πάσχουν από αυτή τείνουν να ενθουσιάζονται με το παραμικρό και γελούν συνεχώς ή έχουν σχεδόν μόνιμα ένα χαμόγελο.

Η κατάσταση είναι τόσο σπάνια που λιγότερες από 1.000 περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στη Βρετανία.

eliot_909

Η μητέρα του Έλιοτ, Gale, είπε: «Όταν αισθανόμαστε πεσμένοι στην οικογένεια, το  γέλιο του Elliot μας κάνει όλους να συνεχίζουμε. Απλά αρκεί να τον κοιτάξω και η ευτυχία του αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα».

«Στο τέλος της ημέρας, όταν έχετε παιδιά απλά θέλετε να είναι ευτυχισμένα, και ο Elliot είναι πάντα».

Και πρόσθεσε: «Το μόνο πρόβλημα είναι όταν ο Elliot και ο μεγάλος αδελφός του, ο Alex, παίζουν. Αν o Alex κατά λάθος χτυπήσει, εκείνος θα κλαίει, αλλά ο Elliot θα γελάει χωρίς  να καταλαβαίνει γιατί. Αυτό είναι κακό, καθώς δεν θέλουμε ο Alex να σκεφτεί πως ο Elliot είναι χαρούμενος που τον χτύπησε».

Οι γονείς του Elliot αντιλήφθηκαν από πολύ νωρίς την πάθηση του, όταν ήταν μωρό και αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην προσπάθεια τους να τον ταΐσουν.

→Μαρτυρία: Γιατί κράτησα κρυφό το πρόβλημα της υγειας μου

→Το παιδί που δεν ιδρώνει ποτέ! Μια σπάνια διαταραχή

→Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας εθισμένης στο νερό!

→2 αδέλφια γιατροί, μια σπάνια παθηση. Ποιος τη θεράπευσε;

→Δείτε φωτο: Άλογο επισκέφτηκε το αφεντικό του στο νοσοκομείο!

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment