Το γυναικείο στήθος είναι από τα σημεία που παρασύρει και ξεσηκώνει τους άνδρες. Πολλοί λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι χαραγμένο στο DNA των ανδρών. Από τότε που εμφανίσθηκε ο άνθρωπος το πλούσιο στήθος έδειχνε ότι η γυναίκα, είναι ικανή για αναπαραγωγή, άρα και συνέχιση του είδους, αλλά και για πλούσιο θηλασμό προς τους απογόνους.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι έτσι ακριβώς και δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που δεν έχει πλούσιο στήθος, δεν είναι ικανή να θηλάσει και να κάνει παιδιά. Αλλά τότε εκείνο πίστευαν. Το στήθος όμως εκτός από “ερωτικό σημείο” πολλές φορές κρύβει διάφορα μυστικά, λίγα από τα οποία θα σας αποκαλύψουμε τώρα.

Καταρχήν είναι μια από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές της γυναίκας. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι μπορεί εξίσου να ερεθιστεί μια γυναίκα, όπως με την κλειτορίδα, ή τον κόλπο. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό, μόνο με το άγγιγμα στη θηλή.

Η ένωση Αμερικάνων Ψυχιάτρων, αναλύοντας το προφίλ των ανδρών που ερεθίζονται απίστευτα στη θέα του γυναικείου στήθους, τους κατατάσσει στους φετιχιστές. Έχουν δηλαδή σεξουαλικές διαταραχές φετιχισμού, αφού εν δυνάμει μπορούν χρησιμοποιούν το στήθος σαν αντικείμενο της ευχαρίστησης τους, δίχως να ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο κορμί της γυναίκας.

Ένα άλλο μυστικό που αφορά αυτή τη φορά τις γυναίκες έχει να κάνει με τις πλαστικές. Οι πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και κυρίως οι προσθετικές, είναι πρώτες στις προτιμήσεις όσων γυναικών επέλεξαν τον χειρουργείο για να αλλάξουν την εμφάνιση τους. Ύστερα έρχεται η πλαστική μύτης και μετά οι διάφορες λιποαναρροφήσεις.

Και μια που αναφερθήκαμε στις πλαστικές πρέπει να ξέρετε ότι η Ένωση Αμερικάνων πλαστικών διαπίστωσε (σε δείγμα 600 γυναικών) πως το αριστερό στήθος, είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δεξί στήθος μιας γυναίκας.

Το πλούσιο, ή φτωχό στήθος συχνά πυκνά επηρεάζει και την ψυχολογία μιας γυναίκας. Πολυετής έρευνα του πανεπιστημίου του Κεμπεκ, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης, έχουν μέχρι και 73% περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, ή να βλάψουν τον εαυτό τους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από αυτές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν είναι συμβιβασμένες με τον αυτό τους, πολλές φορές φτάνουν και στα όρια της κατάθλιψης, εξαιτίας του μικρού στήθους που είχαν πριν την επέμβαση.

πηγή: www.iatropedia.gr

→Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας; Φωτό

→Οι παθήσεις των μαστών. Μάθετε και αντιμετωπίστε τις

→Δείξτε μας τα χείλια σας να σας πούμε τι οργασμό έχετε

→Ρινικό διάφραγμα: Η επέμβαση, η νάρκωση και το κόστος