Top

Δείξτε μας τα χείλια σας να σας πούμε τι οργασμό έχετε

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Δείξτε μας τα χείλια σας να σας πούμε τι οργασμό έχετε
Δείξτε μας τα χείλη σας να σας πουμε τι οργασμό έχετε

Δείξτε μας τα χείλια σας να σας πούμε τι οργασμό έχετε

Μια έρευνα αποκαλύπτει ότι η σεξουαλικότητα των γυναικών και το είδος του οργασμού που έχουν, φαίνεται από το πάνω χείλος του στόματος τους

 

 

Γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος σαν μια γραμμή (όπως η Νικόλ Κίντμαν), δεν απολαμβάνουν το σεξ, η σεξουαλικότητα τους, δεν είναι το δυνατό τους σημείο, ενώ για να έρθουν σε οργασμό θα πρέπει ο παρτενέρ τους να… προσπαθήσει πολύ. Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος στο στόμα, είναι αυτό που λέμε…Ηφαίστειο. Λατρεύουν το σεξ, και τα δίνουν όλα.

Η έρευνα που έγινε από το  πανεπιστημίοο του Εδιμβούργου, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με σαρκώδες το πάνω χείλος, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το πάνω χείλος στο στόμα τους είναι πιο… επίπεδο.

Οι επιστήμονες εξέτασαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18, μέχρι 35 ετών. Τους ζήτησαν να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες. Το 95% των γυναικών όσων είχαν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.

Πάντως, όπως δήλωσε η ψυχολόγος Paula Hall, η έρευνα αυτή δεν πρέπει να μειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή στα χείλη τους: “Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία”, σημείωσε .

πηγή: www.iatropedia.com

→Ποιο είναι το “κλειδί” για καλύτερο σεξ;

→Πόνος στο σεξ; Οι σωστές λύσεις

No Comments

Post a Comment