Top

Απίστευτο! Διαβάστε τι βρέθηκε στο αυτί, αυτής της γυναίκας!

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Απίστευτο! Διαβάστε τι βρέθηκε στο αυτί, αυτής της γυναίκας!
Διαβάστε τι βρέθηκε στο αυτί της γυναίκας αυτής

Απίστευτο! Διαβάστε τι βρέθηκε στο αυτί, αυτής της γυναίκας!

Είχε πόνο και άρχισε να χάνει σταδιακά την ακοή της. Οι γιατροί της έδιναν φάρμακα αλλά το πρόβλημα παρέμενε…

 

Έπειτα από 11 άκαρπες επισκέψεις στο γιατρό της, σε ένα διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών η  Danielle Eccles είχε πεισθεί ότι ο έντονος πόνος στο αυτί της δεν πρόκειται να θεραπευτεί ποτέ.

Μετά από το διάστημα αυτό, η 28χρονη, που είναι στέλεχος του Αμερικάνικου Εθνικού Συστήματος Υγείας, άρχισε να χάνει τελείως την ακοή της από το βουλωμένο και πρησμένο δεξί της αυτί, ενώ περνούσε περιόδους που πονούσε ανυπόφορα, διαστήματα κατά τα οποία αναγκαζόταν να απέχει από τη δουλειά της.

Μια μέρα, που έβαλε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα στο αυτί της από τις σταγόνες που της είχε γράψει ο γιατρός της, είδε έκπληκτη ότι έπεσε από το αυτί της το κεφάλι ενός εντόμου. Τότε θυμήθηκε ότι όταν εκδηλώθηκαν τα ενοχλητικά συμπτώματα για πρώτη φορά, ένιωθε σαν κάτι να την γαργαλούσε μέσα στο αυτί. Ήταν βέβαιη ότι κάτι είχε διεισδύσει μέσα στο αυτί της. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 09.

«Ήμουν βέβαιη ότι κάτι είχε μπει στο αυτί μου», έλεγε στον άνδρα της. «Ένιωσα τεράστια ανακούφιση όταν ο γιατρός μου, είπε ότι δεν βλέπει τίποτα μέσα», είπε διηγούμενη την ιστορία της.

Εκείνη την περίοδο ωστόσο πήγε τελικά σε ένα νοσοκομείο, όπου ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, έβγαλε από το αυτί της το υπόλοιπο σώμα μιας πασχαλίτσας που ήταν άριστα διατηρημένο.

Μια πασχαλίτσα βρέθηκε στο αυτί γυναίκας

«Μπορεί η ιστορία μου να φαίνεται απίστευτη ή αστεία, αλλά εγώ πήγαινα να τρελαθώ, η ζωή μου είχε γίνει εφιάλτης και ακόμη δεν πιστεύω αυτό που μου συνέβη», λέει η κ. Eccles που από το Μάιο του 2010 έχει ήδη πάει έξι φορές στο χειρουργείο για αυτήν την υπόθεση,

«Εξακολουθούσαν να με ταλαιπωρούν μολύνσεις στο αυτί και προβλήματα ακοής», προσθέτει.

«Όλοι έπρεπε να μου λένε δύο και τρείς φορές αυτό που ήθελαν μέχρι να το ακούσω, ενώ στο εστιατόριο καθόμουν πάντα έτσι ώστε οι συνομιλητές μου να μου μιλούν στο αριστερό αυτί μου. Πριν από την περιπέτεια μου σπάνια αρρώσταινα, αλλά εξαιτίας αυτού του συμβάντος άρχισα να λείπω από τη δουλειά μου καθώς ο πόνος ήταν αφόρητος και τα αντιβιοτικά που έπαιρνα είχαν εξασθενίσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα καθιστώντας με επιρρεπή σε κρυολογήματα».

Είχε επισκεφτεί διάφορούς γιατρούς, και είχε πάει πέντε φορές στην κλινική που βρισκόταν κοντά στο σπίτι της στο Essex. Οι γιατροί της είχαν γράψει περίπου 12 συνταγές με παυσίπονα και άλλα φάρμακα χωρίς όμως να της δώσουν λύση στο πρόβλημα.

article-0-14973D69000005DC-762_472x576

«Μόνο ένας γιατρός κάτι κατάφερε να δει μέσα στο αυτί μου, αλλά μου είπε ότι ήταν μια μάζα από συσσωρευμένο κερί», λέει η γυναίκα, που κράτησε το σώμα της πασχαλίτσας για να το δείξει στο γιατρό της που δεν κατάφερε να την βοηθήσει.

→Τι είναι το “αυτί του κολυμβητή” και πως θεραπεύεται

→Κάντε τεστ ακοής και ασκήσεις

→Μαρτυρία: Γιατί κράτησα κρυφό το πρόβλημα της υγειας μου

→Το παιδί που δεν ιδρώνει ποτέ! Μια σπάνια διαταραχή

→Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας εθισμένης στο νερό!

→2 αδέλφια γιατροί, μια σπάνια παθηση. Ποιος τη θεράπευσε;

→Δείτε φωτο: Άλογο επισκέφτηκε το αφεντικό του στο νοσοκομείο!


No Comments

Post a Comment