Top

Ενέργεια: 5 τρόποι για να…γεμίσετε τις μπαταρίες σας!

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Ενέργεια: 5 τρόποι για να…γεμίσετε τις μπαταρίες σας!
Ενέργεια: 5 τρόποι για να...γεμίσετε τις μπαταρίες σας!

Ενέργεια: 5 τρόποι για να…γεμίσετε τις μπαταρίες σας!

Νιώθετε συχνά έλλειψη ενέργειας λόγω των έντονων ρυθμών της ζωής σας; Μην ανησυχείτε υπάρχει τρόπος να νοιώσετε και πάλι ζωντάνια και ευεξία

 

Αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι και τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν; Μπορείτε με 5 απλά μυστικά να αλλάξετε την κατάσταση και να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο. Διαβάστε παρακάτω αποτελεσματικούς και έξυπνους τρόπους που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας.

 

1. «Κλείστε το μάτι» στην κούραση

Ο σωστός ύπνος είναι ένα δυνατό «όπλο» στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε πίσω την χαμένη μας ενέργεια.Όταν ένας άνθρωπος νιώθει κουρασμένος και δίχως ενέργεια, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα μπορέσει να αποδώσει στην εργασία του ή στις καθημερινές του υποχρεώσεις.  Αν νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να αποδόσετε «γεμίστε» τις μπαταρίες σας και βρείτε την ευκαιρία  να ξεκλέψετε 30-45 λεπτά για να κοιμηθείτε το μεσημέρι.

 

 

3. Φάτε την κούραση

Το φαγητό είναι η κυριότερη πηγή ενέργειας. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά των τροφών και να διατηρείτε την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας.

 

4. Περιορίστε τις καταχρήσεις

Οι καταχρήσεις που μπορεί να κάνουμε σε καθημερινή βάση μπορούν να περιοριστούν με αποτέλεσμα να νοιώθουμε ευεξία και ζωντάνια. Περιορίστε τα πολλά λιπαρά και τα γλυκά γιατί ανεβάζουν τα επίπεδα της γλυκόζης και η ενέργεια αυτή μειώνεται απότομα με αποτέλεσμα να νοιώθουμε μετά από λίγο κουρασμένοι.

 

 

• Αν θέλετε έξτρα ενέργεια μια ακόμη λύση εκτός από τις παραπάνω είναι τα συμπληρώματα διατροφής. Στα φαρμακεία θα βρείτε φόρμουλες ειδικές για τόνωση και ενέργεια.

→5 κορυφαία ελιξήρια ευεξίας που θα σας γεμίσουν ενέργεια

ENERBI- tetragono

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment