Top

Ποια ημέρα της εβδομάδας να κάνω σεξ;

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Ποια ημέρα της εβδομάδας να κάνω σεξ;
Ποια ημέρα της εβδομάδας να κάνω σεξ;

Ποια ημέρα της εβδομάδας να κάνω σεξ;

Υπάρχει σωστή μέρα για όλα. Πότε είναι η καλύτερη μέρα για σεξ; Πότε είναι ιδανικά να κόψω το τσιγάρο; Ποια μέρα να φάω έξω;

 

Μετά από έρευνες που έχουν διεξάγει επιστήμονες, αλλά και σύμφωνα με ειδικούς έχει δημιουργηθεί ένας «οδικός χάρτης» που μπορεί να σας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για να πάρουμε αποφάσεις, αλλά και για να απολαύσουμε ή και να σταματήσουμε καθημερινές συνήθειες;

Κυριακή: Κάντε αγορές

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιδανική για να σταματήσετε μια δημοπρασία στο e-bay καθώς έχει παρατηρηθεί ότι την Κυριακή υπάρχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν λοιπόν κάνετε αγορές μέσω e-bay σκεφτείτε ην επόμενη σας κίνηση με βάση την ημέρα.

Δευτέρα-Τρίτη: Μέρες για φαγητό εκτός σπιτιού

Θεωρούνται οι πιο ιδανικές ημέρες για να φάει κάποιος έξω. Η απάντηση στο «γιατί» είναι απλή…Συνήθως τα περισσότερα εστιατόρια και ταβέρνες εφοδιάζονται με προμήθειες στην αρχή της εβδομάδας με αποτέλεσμα την Δευτέρα και την Τρίτη τα τρόφιμα να είναι φρέσκα, αφού μόλις έχουν φτάσει. Αν το μαγαζί δεν κάνει άλλες αγορές μέσα στην εβδομάδα, τότε ο υπόλοιπες ημέρες δεν πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Τετάρτη: Ζητήστε αύξηση

Ανήκετε σε αυτούς που έχουν τη χαρά να δουλεύουν αλλά θεωρείτε ότι ο μισθός σας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στην εμπειρία σας; Αν θέλετε να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας, βέβαια οι πιθανότητες ελέω κρίσης είναι ελάχιστες, τότε για να έχετε περισσότερες πιθανότητες κάντε το την Τετάρτη. Το 70% των διευθυντών που ρωτήθηκαν από την εταιρεία προσλήψεων Office angels απάντησαν ότι η Τετάρτη είναι η ημέρα της εβδομάδας που θα δεχόντουσαν πιο εύκολα μια αύξηση.

→Έρευνα: Πως ο δ/ντης σας μπορεί να σας γλιτώσει από εμφραγμα

Πέμπτη: Απολαύστε το σεξ

Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας τα επίπεδα της κορτιζόλης έχουν φτάσει στα ύψη. Όσο πιο υψηλά είναι τα επίπεδα τόσο πιο πολύ διεγείρονται οι ορμόνες του σεξ. Η Πέμπτη λοιπόν είναι η ημέρα της εβδομάδας για την πιο ερωτική συνεύρεση με το έτερον σας ήμισυ. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν, μετά από έρευνα, επιστήμονες από το London school of economics.

→Ποιο είναι το “κλειδί” για καλύτερο σεξ;

Παρασκευή: Βάλτε…κουλούρα ή πωλητήριο

Θεωρείται η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας , σε σύγκριση μάλιστα με τη Δευτέρα.

*Αν θέλετε να παντρευτείτε επιλέξτε την Παρασκευή αντί για το Σάββατο που είναι η πρώτη επιλογή όλων. Ο γάμος την Παρασκευή θα σας στοιχίσει τουλάχιστον 50% πιο φθηνά.

*Θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας; Τότε βάλτε πωλητήριο την Παρασκευή γιατί σύμφωνα με μια αμερικανική μεσιτική εταιρεία (Redfin) οι πιθανότητες να έχετε αποτέλεσμα αυξάνοντα σημαντικά. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν όταν έλεγξαν πάνω από 1.000.000 καταχωρήσεις.

Σάββατο: Σταματήστε αυτά που σας βλάπτουν

Αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα ή οποιαδήποτε άλλη κακή συνήθεια τότε η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο είναι ο καλύτερος σας «σύμμαχος». Αυτό συμβαίνει γιατί το Σαββατοκύριακο η δύναμη της θέλησης του κάθε ανθρώπου είναι μεγαλύτερη από ότι τις υπόλοιπες μέρες.

→Εναλλακτικοί τρόποι να κόψετε το τσιγάρο

→Κοιτάξτε το ρολόι σας(!) για να βελτιώσετε την υγεία σας


No Comments

Post a Comment