Top

Διαβάστε πως δεν θα πάθετε ο,τι και η Ναόμι Κάμπελ.Δείτε φώτο

Lifezone.gr / Yγεία-εναλλακτικά  / Διαβάστε πως δεν θα πάθετε ο,τι και η Ναόμι Κάμπελ.Δείτε φώτο
Τα extensions της προκάλεσαν τριχόπτωση

Διαβάστε πως δεν θα πάθετε ο,τι και η Ναόμι Κάμπελ.Δείτε φώτο

Αν ξεσπάτε στα μαλλιά σας όποτε θέλετε μια ανανέωση, ίσως πληρώσετε ακριβό τίμημα. Μπορεί όμως και να το αποφύγετε αν ενημερωθείτε

 

Τα  μακριά μαλλιά είναι το πάθος των περισσότερων γυναικών και τα extensions αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση για να αποκτήσετε πλούσια μακριά και εντυπωσιακά μαλλιά. Οι περισσότερες γυναίκες μάλιστα ξεσπούν στα μαλλιά τους όποτε δεν έχουν καλή διάθεση ή απλά θέλουν μια ανανέωση.  Όλα αυτά όμως μπορεί να μην τα αντέξουν τα μαλλιά σας…

Το  top model Νaomi Campbell φαίνεται πως δεν διαφέρει από την πλειοψηφία των γυναικών και η μαύρη γαζέλα μάλλον πληρώνει σήμερα τη χρόνια εξάρτησή της από τα extensions,  όπως γράφουν οι ξένες εφημερίδες.

Το γνωστό μοντέλο έχει χάσει όλα τα μαλλιά του στο μπροστινό μέρος το κεφαλιού του.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έπαθε αλωπεκίαση, όπως και πολλές γυναίκες, που φορούν χρόνια extensions.

 Η Ναόμι πληρώνει το τίμημα των extensions

Πως δεν θα πάθετε τα ίδια…

Κάποιες συνήθειες μπορεί να επιταχύνουν ή να πυροδοτήσουν παροδική συνήθως τριχόπτωση. Διαβάστε τι πρέπει να αποφεύγετε για να έχετε γερά μαλλιά και να τα κρατήσετε στη θέση τους:

* Αποφύγετε ακόμη το δυνατό σφίξιμο με κοκαλάκια, τις σφικτές αλογοουρές και τα extension για μεγάλο χρονικό διάστημα και μην κάνετε τα μαλλιά σας ράστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

περμανάντ, τα χτενίσματα στα οποία τα μαλλιά είναι τραβηγμένα με δύναμη προς τα πίσω είναι πολύ πιθανό να αυξάνουν το ρυθμό με τον οποίον πέφτουν τα μαλλιά. Μην το παρακάνετε με αυτά

*Και το δυνατό πιστολάκι μπορεί να αυξήσει το ρυθμό με τον οποίο πέφτουν οι τρίχες,  αν χρησιμοποιείτε πιστολάκι για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, κρατήστε το σε απόσταση μεγαλύτερη από 30 εκ. και μην το ρυθμίσετε στην πολύ δυνατή σκάλα.

*Αυστηρές δίαιτες κυρίως μονοφαγικές που δεν περιλαμβάνουν πρωτεΐνες και σίδηρο, μπορεί να επιτείνουν την τριχόπτωση. Αν κάνετε δίαιτα, φροντίστε να μην σας λείπουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Μπορείτε ακόμη για να είστε σίγουροι να πάρετε μία πολυβιταμίνη την ημέρα ή μία εξειδικευμένη για τα μαλλιά πολυβιταμίνη, αφού συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας.

*Μη σκουπίζετε δυνατά τα μαλλιά σας με την πετσέτα. Κάντε απαλές κινήσεις.

* Όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιείτε μαλακτική κρέμα ή μαλακτικό σαμπουάν, ώστε να μη χάνετε πολλές τρίχες καθώς τα χτενίζετε.

* Επίσης καλό είναι να μην τα λούζετε πάρα πολύ συχνά και να αποφεύγετε τα συχνά ντεκαπάζ

*Μην βάφετε τα μαλλιά σας πάνω από μία φορά το μήνα δοκιμάζοντας συνέχεια νέους χρωματισμούς.

Η Naomi έχασε τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος  του κεφαλιού τηςnaomi3

 

→Τριχόπτωση: Πότε ευθύνεται ο κύκλος σας;

→Τριχόπτωση. Φυσικές λύσεις για να κρατήσετε τα μαλλιά σας


No Comments

Post a Comment