Top

Το Nούμερο 1 μυστικό για γόνιμο σπέρμα!

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Το Nούμερο 1 μυστικό για γόνιμο σπέρμα!
Το Nούμερο 1 μυστικό για γόνιμο σπέρμα!

Το Nούμερο 1 μυστικό για γόνιμο σπέρμα!

Αν ευελπιστείτε να γίνετε σύντομα πατέρας διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για γρήγορο και γόνιμο σπέρμα. Η απάντηση σύμφωνα…

 

…με νέα έρευνα είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ!

Οι άνδρες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά στο μέλλον θα ήταν καλό να γραφτούν στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη η άσκηση θα μπορούσε να βοηθήσει το σπέρμα τους να γίνει πιο γρήγορο δηλ. τα σπερματοζωάρια να κολυμπούν γρηγορότερα.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άντρες που γυμνάζονταν περισσότερο είχαν ταχύτερο σπέρμα, σε σύγκριση με τους συνομηλίκους τους που έκαναν καθιστική ζωή.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η άσκηση προάγει σε υγιή επίπεδα τις ορμόνες οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ευνοϊκού  περιβάλλοντος για την παραγωγή σπέρματος στους όρχεις.

Οι επιστήμονες προτού καταλήξουν στα συμπεράσματα αυτά εξέτασαν διάφορες παραμέτρους  μεταξύ αυτών τον αριθμό των σπερματοζωαρίων  και την κινητικότητα τους και ανέλυσαν ορμόνες συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης, της κορτιζόλης και η θυλακιοτρόπος ορμόνη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης τα σωματικά δραστήρια άτομα εμφανίζουν καλύτερες τιμές όσον αφορά την ποιότητα του σπέρματός τους.

→ Νέα έρευνα: Φάτε καρύδια για καλύτερο σπέρμα!


{jcomments on}

No Comments

Post a Comment