Top

Για ποιες γυναίκες το…μέγεθος μετράει περισσότερο;

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Για ποιες γυναίκες το…μέγεθος μετράει περισσότερο;
Για ποιες γυναίκες το...μέγεθος μετράει περισσότερο;

Για ποιες γυναίκες το…μέγεθος μετράει περισσότερο;

Το μέγεθος του πέους μετράει στο κρεβάτι, σε αντίθεση με την γνωστή έκφραση ότι «το μέγεθος δεν μετράει. Μάθετε για ποιες γυναίκες…

 

Κι όμως το μέγεθος μετράει λένε οι ειδικοί. Η διαφορά είναι ότι αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, ούτε για όλα τα είδη οργασμού.

Σύμφωνα με νέα έρευνα οι γυναίκες που έχουν συχνά κολπικό οργασμό είναι πιο πιθανό να προτιμούν τους άντρες με μεγαλύτερο πέος. Το ίδιο ισχύει και για όσες προτιμούν το κολπικό σεξ. Αυτά  τουλάχιστον αναφέρουν οι ειδικοί στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» .

Στη μελέτη, ο δρ. Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο West of Scotland και οι συνεργάτες του ζήτησαν από 323 γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια για τις σεξουαλικές επαφές τους, τις προτιμήσεις τους, για τη συχνότητά των επαφών τους αλλά και αν πίστευαν ότι το μέγεθος του πέους επηρεάζει τον οργασμό.

Οι 160 από τις γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν μόνον κολπικό οργασμό και αρκετή ερωτική εμπειρία με διαφορετικούς συντρόφους, ώστε να συγκρίνουν το μέγεθος.

Από αυτές, το 33,8% δήλωσαν πως προτιμούν τους άντρες με μεγαλύτερο πέος (σε στύση) από τον μέσο όρο τον οποίο όρισαν στα 14,9 εκατοστά.  Το 60% δήλωσε ότι το μέγεθος του πέους δεν παίζει ρόλο στον οργασμό και το 6,3% είπαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μικρότερο από τον μέσο όρο.

Αναλύοντας τις απαντήσεις των γυναικών οι ειδικοί διαπίστωσαν πως όσες είχαν τον υψηλότερο αριθμό κολπικών οργασμών τον τελευταίο μήνα, είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος.

→Νέα έρευνα: Ποιούς άνδρες προτιμούν οι γυναίκες

→Ποιες γυναίκες θέλουν οι άνδρες, ποιους άνδρες οι γυναίκες;

→Πόσες φορές τη μέρα, μια γυναίκα σκέφτεται το σεξ;

→4+1 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για το ανδρικό μόριο

Χαμηλή λίμπιντο; Καλύτερο σεξ τώρα

→Αυτό είναι το μεγαλύτερο όφελος του σεξ

→Ποιο είναι το “κλειδί” για καλύτερο σεξ;

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment