Top

Γιατί είναι καλύτερο να βλέπετε ποδόσφαιρο αντί για πορνό;

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Γιατί είναι καλύτερο να βλέπετε ποδόσφαιρο αντί για πορνό;
Το πορνό βλάπτει σοβαρά τη σχέση

Γιατί είναι καλύτερο να βλέπετε ποδόσφαιρο αντί για πορνό;

Μπορεί το πορνό  να σας «φτιάχνει», ίσως όμως καταστρέφει τη σχέση σας και κάνει τις γυναίκες δυστυχισμένες σύμφωνα με έρευνα

 

Οι νέες γυναίκες που διαπιστώνουν ότι οι ρομαντικοί σύντροφοί τους,  βλέπουν συχνά πορνό, είναι λιγότερο ευτυχισμένες στη σχέση, εν συγκρίσει με τις γυναίκες που οι σύντροφοί τους δεν παρακολουθούν συχνά πορνό. Το παραπάνω συμπέρασμα προέκυψε από πρόσφατη έρευνα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι ειδικοί εξηγούν ότι οι  γυναίκες αισθάνονται ότι δεν είναι αρκετά καλές για το σύντροφό τους και δεν τον ικανοποιούν, σύμφωνα με τη νέα μελέτη.

Οι αμερικανοί ειδικοί ζήτησαν από 308 ετεροφυλόφιλες γυναίκες, ηλικίας 18 έως 29 ετών, να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια που αφορούσαν στις συνήθειες του συντρόφου τους σχετικά με τις ταινίες  πορνό, την ποιότητα της σχέσης τους και το κατά πόσο ήταν ικανοποιημένες  από την ερωτική τους ζωή.

Από τις απαντήσεις τους φάνηκε ότι οι γυναίκες των οποίων οι σύντροφοι παρακολουθούσαν συχνά πορνό, εμφανίζονταν λιγότερο ευτυχισμένες στη σχέση τους. Οι γυναίκες που απάντησαν ότι ο σύντροφός τους το παρακάνει με τις ταινίες πορνό, έδειχναν να έχουν χαμηλότερη αυτοεκτίμηση και να είναι λιγότερο ικανοποιημένες από την σεξουαλική ζωή τους.

No Comments

Post a Comment