Top

Δημοσκόπηση: Τι ρόλο παίζει ο σκύλος στο χωρισμό;

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Δημοσκόπηση: Τι ρόλο παίζει ο σκύλος στο χωρισμό;
ποιον αγαπάει καλύτερα εσας λη το σκυλί;

Δημοσκόπηση: Τι ρόλο παίζει ο σκύλος στο χωρισμό;

Αν κάποιος σας ρωτούσε ότι το κατοικίδιο της συντρόφου σας ή εσείς έχει καλύτερη θέση στην καρδιά της, τι θα απαντούσατε;

 

Τελικά πράγματι στους δύο τρίτος δεν χωράει ακόμη και αν αυτός ο τρίτος έχει 4 πόδια.

Σύμφωνα με έρευνα- δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας των Ζώων  της Βρετανίας,  μία στις τέσσερις γυναίκες θα χώριζαν τον σύντροφό τους, εάν εκείνος δεν είχε καλές σχέσεις με το κατοικίδιό τους.

Μία στις τρεις γυναίκες απάντησαν ότι θα άφηνε το σύντροφό της για να φροντίσει το κατοικίδιό, αν αρρωστήσει, ενώ η μία στις δύο, ότι το κατοικίδιό τους είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας στο οποίο δίνουν σημασία όταν γυρνούν από τη δουλειά.

Οι άντρες, από την άλλη, δεν έχουν τέτοιο δέσιμο με τα ζώα. Το 12% των ανδρών ανέφεραν μόνο ότι θα χώριζαν τη σύντροφό τους, εάν δεν τα πήγαινε καλά με το κατοικίδιο του.

Η δημοσκόπηση, έδειξε επίσης ότι το 40% των ιδιοκτητών κατοικίδιων που ερωτήθηκαν (ήταν πανω από 1000), θα ρίσκαραν την ζωή τους για να σώσουν το κατοικιδιο τους, εάν κινδύνευε.

Επιπλέον, το 50% των ερωτηθέντων ιδιοκτητών κατοικίδιων ανέφεραν ότι θα έκαναν όσα έξοδα χρειαζόταν για τη θεραπεία του κατοικίδιου τους, αν  αυτό είχε αρρωστήσει, αλλά παράλληλα το ίδιο περίπου ποσοστό ανέφεραν ότι ξεχνούν τα εμβόλιά του.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης πως το 20% των ιδιοκτητών κατοικίδιων έχουν το συνήθειο να μιλάνε μαζί τους για… όλα τα θέματα.

→Pet therapy: Πως τα σκυλιά θεραπεύουν τον άνθρωπο

→Χάστε κιλά(εύκολα) μιμούμενοι τα… ζώα!

→Έρευνα: Τι παθαίνει το 10% των γυναικών μετά το σεξ;

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment