Top

Απίστευτο: Γιατί αυτός ο άντρας ντύθηκε μπαλαρίνα;

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Απίστευτο: Γιατί αυτός ο άντρας ντύθηκε μπαλαρίνα;
Απίστευτο: Γιατί αυτός ο άντρας ντύθηκε μπαλαρίνα;

Απίστευτο: Γιατί αυτός ο άντρας ντύθηκε μπαλαρίνα;

Κάποιοι θα τον παρεξηγούσαν ή θα τον έλεγαν τρελό, ο  κύριος της ιστορίας μας όμως έχει βρει το καλύτερο γιατρικό για τον εαυτό του και τους άλλους

 

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο ένας άνθρωπος να περπατά σε ένα χωράφι με αγελάδες φορώντας μόνο μια ροζ φούστα ή να πηγαίνει βόλτα στο Grand Canyon, με την ίδια φορεσιά… μπαλαρίνας. Κι όμως ο φωτογράφος Bob Carey κάνει συνέχεια αυτή τη «δουλειά».  Εννέα χρόνια πριν, ο Carey τράβηξε την πρώτη του φωτογραφία ντυμένος σαν μπαλαρίνα, και όπως ήταν φυσικό τον κατέλαβε μια εύθυμη και ιλαρή διάθεση, βλέποντας το αποτέλεσμα των φωτογραφιών που τράβηξε.

Απίστευτο: Γιατί αυτός ο άντρας ντύθηκε μπαλαρίνα;ο Carey τράβηξε την πρώτη του φωτογραφία ντυμένος σαν μπαλαρίνα

Από τότε έχει τραβήξει πάνω από 100 φωτογραφίες, απαθανατίζοντας τον εαυτό του με παρόμοια διασκεδαστική περιβολή, σε διάφορα μέρη του κόσμου, από λούνα παρκ, και παραλίες, μέχρι την πλατεία Times Square στο Μίτσιγκαν.

Αν και το αντικείμενο της φωτογράφησης είναι εύθυμο, η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό είναι στενάχωρη. Η γυναίκα του Linda Carey διαγνώστηκε με καρκίνο το 2003. Τον είχε νικήσει, μέχρι που το 2006 επανεμφάνισε τη νόσο και από τότε κάνει χημειοθεραπεία. Η ασθένεια της γυναίκας του δίδαξε τον Carey ότι όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, μερικές φορές το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς είναι να γελάσει.

Απίστευτο: Γιατί αυτός ο άντρας ντύθηκε μπαλαρίνα;

Σήμερα, ο Carey φοράει τη στολή της μπαλαρίνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, κάνοντας μια πιρουέτα κάθε φορά. Σκοπός του είναι να εκδώσει αυτό το φθινόπωρο το βιβλίο του «Μπαλαρίνα», ένα βιβλίο με πορτρέτα του και χιουμοριστικές ιστορίες, και ελπίζει να συγκεντρώσει 75.000 δολάρια τα οποία θα δώσει σε οργανώσεις για την καταπολέμηση  του καρκίνου του μαστού.

→Εξέταση αίματος προβλέπει τον καρκίνο του μαστού

→Δείτε βίντεο: και όμως αυτό είναι ένα κοριτσάκι 13 ετών

→Απίστευτο! Διαβάστε τι βρέθηκε στο αυτί, αυτής της γυναίκας!

→Μαρτυρία: Γιατί κράτησα κρυφό το πρόβλημα της υγειας μου

→Το παιδί που δεν ιδρώνει ποτέ! Μια σπάνια διαταραχή

→Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας εθισμένης στο νερό!

→2 αδέλφια γιατροί, μια σπάνια παθηση. Ποιος τη θεράπευσε;

→Δείτε φωτο: Άλογο επισκέφτηκε το αφεντικό του στο νοσοκομείο!


No Comments

Post a Comment