Top

Μασάζ, Ευεξία & Ευεργετικά Οφέλη!

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Μασάζ, Ευεξία & Ευεργετικά Οφέλη!
lifezone contest masaz

Μασάζ, Ευεξία & Ευεργετικά Οφέλη!


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα οφέλη του μασάζ; Μάθε και κέρδισε!

  Πολλοί άνθρωποι, λανθασμένα, θεωρούν ότι το μασάζ αποτελεί πολυτέλεια και εξυπηρετεί μόνο στην χαλάρωση μας, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος. Έρευνες έχουν δείξει ότι το απαλό χάδι στο δέρμα οδηγεί σε διαστολή της ενέργειας, ενώ η βαθιά πίεση σε συστολή της. Επομένως μπορούμε να καταλάβουμε ότι το μασάζ δεν επηρεάζει το φυσικό μας κομμάτι μόνο. Με τη χρήση της μάλαξης μπορούμε να βοηθήσουμε και να θεραπεύσουμε το διανοητικό, το πνευματικό και το συναισθηματικό μας κομμάτι.

 Δείτε εδώ τον μοναδικό διαγωνισμό που σας χαρίζει το Lifezone με το Masazaki !! 

Πιο συγκεκριμένα:

• Το μασάζ βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ακόμα και μια συνεδρία 45 λεπτών φαίνεται πως ενεργοποιεί τα λεμφοκύτταρα που καταπολεμούν τους ιούς και τα βακτήρια. Το μασάζ καταπολεμά τις φλεγμονές, τις αλλεργίες και το άσθμα, ενώ μειώνει και την παραγωγή της κορτιζόλης (ορμόνη άγχους).

• Είναι επίσης γνωστό, ότι πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στο μασάζ και σαν εναλλακτικό μέσο καταπολέμησης της κατάθλιψης. Καθώς, η μάλαξη μπορεί να ελευθερώσει συναισθήματα που έχουν εγκλωβιστεί στους μύες, αλλά και να δώσει στο άτομο τον χώρο που απαιτείται για να συνειδητοποιήσει.

• Ταυτόχρονα, βοηθά στην καταπολέμηση του στρες, καθώς με το μασάζ δίνεται η σωστή πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, προκειμένου να επιτευχθεί χαλάρωση. Το σύστημα των νεύρων είναι διασυνδεδεμένο και έτσι όταν ένα σημείο πίεσης μπλοκάρει ένα νεύρο, επηρεάζονται και τα υπόλοιπα. Το μασάζ βοηθά στην απελευθέρωση αυτών των σημείων πίεσης, με αποτέλεσμα να φεύγει το στρες και το άγχος.

• Ένα ακόμα από τα οφέλη του μασάζ, είναι ότι κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό. Θα παρατηρήσετε ότι μετά από ορισμένα μασάζ, όπως το λεμφικό μασάζ, για μία μέρα έχετε διούρηση που βοηθάει απίστευτα τον οργανισμό. Αποβάλει τοξίνες και καθαρίζει τον οργανισμό, ενώ τα νεφρά ενεργοποιούνται με αποτέλεσμα την ολική βελτίωση του οργανισμού.

• Τέλος, βοηθά στην αντιμετώπιση του σωματικού πόνου, ο οποίος συχνά οφείλεται στην πίεση από τη δουλειά, τη λανθασμένη στάση του σώματος και την ένταση της καθημερινής ζωής. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης από τους μυς, διευκολύνοντας την παροχή οξυγόνου και συντελώντας στη γρηγορότερη επανάκαμψη τους. Επίσης, όπως υποστηρίζουν πολλοί θεραπευτές, όσοι πάσχουν από χρόνιο πόνο που οφείλεται σε αρθρίτιδα, δισκοπάθεια, κ.α. μπορούν να βρουν ανακούφιση μετά από λίγες μόνο συνεδρίες.

→ Μην ξεχνάμε όμως και τα καλλυντικά οφέλη του μασάζ:

• Για παράδειγμα το λεμφικό μασάζ αποτελεί μια εξειδικευμένη μέθοδο ενεργοποίησης και κινητοποίησης της λέμφου και των αγγείων της, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, δεν είναι οδυνηρό και δεν προκαλεί μώλωπες. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει την κατακράτηση των σωματικών υγρών και της κυτταρίτιδας.

• Λιγότερο εξεζητημένες θεραπείες μασάζ έχουν επίσης καλλυντικά οφέλη, καθώς βοηθούν να γίνει το δέρμα πιο λαμπερό. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία του μασάζ, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η επιδερμίδα ανανεώνεται και γίνεται πιο λαμπερή. Επίσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος επιτυγχάνοντας υγιή λάμψη στην επιδερμίδα.

• Τέλος, σύμφωνα με τους ειδικούς, το μασάζ ενισχύει τη ροή αίματος, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει υγιές και λαμπερό. Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης, καθώς διευκολύνει τη λεμφική παροχέτευση, απομακρύνοντας τις τοξίνες από τα κύτταρα.

Στο Masazaki θα βρείτε θεραπείες μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και περιποίηση Manicure-Pedicure σε προσιτές τιμές, από εξειδικευμένους θεραπευτές. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 213.03.22.613 ή κλείστε online στο www.masazaki.gr
lifezone contest masaz

 

No Comments

Post a Comment