Top

Γυναικείος οργασμός: Ψεκάστε και… τελειώσατε

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Γυναικείος οργασμός: Ψεκάστε και… τελειώσατε
Οργασμός σε σπρέι

Γυναικείος οργασμός: Ψεκάστε και… τελειώσατε

Ένα νέο φάρμακο που θα έχει τη μορφή σπρέι θα βοηθάει τις γυναίκες που δεν μπορούν να φθάσουν σε οργασμό

 

Οι γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν στον οργασμό, θα μπορούν σύντομα να τα καταφέρουν χάρη σε ένα νέο φάρμακο σε μορφή ρινικού σπρέι και το οποίο βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών.

Ένα  30% των γυναικών πάσχει από τη λεγόμενη ανοργασμία, για την οποία σήμερα δεν  υπάρχει κάποια θεραπεία.  Ωστόσο μια διεθνής ομάδα επιστημόνων ανακοίνωσε ότι το σπρέι, που αποτελεί το… γυναικείο βιάγκρα βρίσκεται στη φάση ΙΙ των κλινικών δοκιμών.

Η θεραπεία βασίζεται στην τεστοστερόνη, η οποία θεωρείται ότι ενεργοποιεί τα τμήματα του εγκεφάλου που σχετίζονται με την ερωτική διέγερση, και αυξάνει τη ροή του αίματος στα γενετικά όργανα της γυναίκας.

Η επίδρασή του tefina όπως θα λέγεται το σπρέι του οργασμού διαρκεί έξι ώρες και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

«Εκτιμούμε ότι η θεραπεία αυτή θα δρα στις γυναίκες όπως το βιάγκρα στους άνδρες», δήλωσε η ενδοκρινολόγος Σούζαν Ντέιβις, καθηγήτρια της Υγείας των Γυναικών στο Monash.

Όπως εξήγησε η δρ Ντέιβις, η σεξουαλική δυσλειτουργία έχει σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή των γυναικών. «Σε παλιότερες μελέτες έχουμε ανακαλύψει ότι στις ηλικίες κάτω των 50 ετών, πολλές γυναίκες οι οποίες δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά εξακολουθούν να συμμετέχουν στην ερωτική πράξη τουλάχιστον πέντε φορές τον μήνα, για να μην προκαλέσουν πρόβλημα στη σχέση τους».

→Πως το σεξ αλλάζει τον οργανισμό της γυναίκας;

→Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας; Φωτό

→Δείξτε μας τα χείλια σας να σας πούμε τι οργασμό έχετε

→Δείτε φωτό: Η γυναίκα που έχει 100 οργασμούς την ημέρα!

→Σε ποια χώρα προτιμούν το cyber από το πραγματικό σεξ;

→Έρευνα αποκαλύπτει γιατί το σεξ μας κάνει εξυπνότερους

→Αυτό είναι το μεγαλύτερο όφελος του σεξ


{jcomments on}

No Comments

Post a Comment