Top

Έρευνα: Ποιο βότανο βελτιώνει τη στυτική λειτουργία;

Lifezone.gr / Νέα και έρευνες  / Νέα και έρευνες για Υγεία - ευεξία  / Έρευνα: Ποιο βότανο βελτιώνει τη στυτική λειτουργία;
Έρευνα: Ποιο βότανο βελτιώνει τη στυτική λειτουργία;

Έρευνα: Ποιο βότανο βελτιώνει τη στυτική λειτουργία;

Μια νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι ένα βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική ως αφροδισιακό…

 

…βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.

Πρόκειται για το τζίνσενγκ, το οποίο σύμφωνα με νοτιοκορεάτες επιστήμονες μπορεί πράγματι να τονώσει την ερωτική ζωή των ανδρών.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί διαπίστωσαν, ότι οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία μπορεί να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, λαμβάνοντας τζίνσενγκ σε χάπι για μερικές εβδομάδες.

Διάφορα βότανα, όπως το τζίνσενγκ, θεωρούνται εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, αν και τα επιστημονικά στοιχεία για αυτά είναι περιορισμένα.

Στο παρελθόν υπήρξαν και άλλες μελέτες, με παρόμοια ευρήματα, αλλά οι περισσότερες είχαν γίνει σε πειραματόζωα και όχι σε ανθρώπους. Στη νέα μελέτη συμμετείχαν πάνω από 100 άνδρες με στυτική δυσλειτουργία (ήπιας ως μέτριας σοβαρότητας).

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι επιστήμονες από το Κολέγιο Ιατρικής του Πανεπιστημίου Yonsei, στη Σεούλ, χώρισαν τους εθελοντές σε δύο ομάδες, με τους μισούς να παίρνουν τέσσερα χάπια με εκχύλισμα από κορεάτικο τζίνσενγκ και τους υπόλοιπους τέσσερα χάπια που δεν περιείχαν καμία ουσία (ψευδοφάρμακο).

Μετά από οκτώ εβδομάδες, η στυτική δυσλειτουργία των εθελοντών μετρήθηκε με βάση τον λεγόμενο Διεθνή Δείκτη Στυτικής Δυσλειτουργίας που αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη κλίμακα αξιολόγησης της στυτικής δυσλειτουργίας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι εθελοντές που πήραν τζίνσενγκ παρουσίασαν μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση όλων των παραμέτρων της σεξουαλικής τους λειτουργίας σε σχέση με όσους είχαν πάρει ψευδοφάρμακο.

πηγή: pathfinder

Τοπ 15: Οι αφροδισιακές τροφες

→Στυτική δυσλειτουργία:10 τρόποι για να την αντιμετωπίσετε φυσικά

→Αντιμετωπίστε την ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment