Top

Κάνε τη δίαιτα της Νικόλ Κίντμαν και άλλαξε σώμα

Lifezone.gr / Διατροφή  / Διατροφή για αδυνάτισμα  / Κάνε τη δίαιτα της Νικόλ Κίντμαν και άλλαξε σώμα
1028-nicole-kidman_aw

Κάνε τη δίαιτα της Νικόλ Κίντμαν και άλλαξε σώμα

Η πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ, Νικόλ Κίντμαν, είναι μια από τις διάσημες παγκοσμίως που επέλεξαν να δοκιμάσουν τη δίαιτα….

 

…«South beach». Η συγκεκριμένη δίαιτα δημιουργήθηκε από τον καρδιολόγο Άρθουρ Άγκαστον και περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τους υδατάνθρακες που ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα. Επιτρέπονται όμως οι καλοί υδατάνθρακες (π.χ. ρύζι ολικής αλέσεως) από τη δεύτερη εβδομάδα. Τα αποτελέσματα τα έχουμε δει όλοι στο… σώμα της Νικόλ Κίντμαν. Ανακαλύψτε λοιπόν αν σας ταιριάζει η συγκεκριμένη δίαιτα και δείτε τα αποτελέσματα και στο δικό σας σώμα.

Πλεονεκτήματα:

Δε θεωρείται επικίνδυνη δίαιτα και είναι ιδανική για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος, χωρίς προβλήματα στην υγεία τους. Είναι πλούσια σε λαχανικά και μειώνει την υπερβολική κατανάλωση λίπους. Οι αυξημένες φυτικές ίνες που προτείνει η δίαιτα αυτή βοηθούν να νοιώθουμε χορτάτοι και μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης στον οργανισμό μας. Ακολουθώντας πιστά τη δίαιτα «South beach» είναι σίγουρο ότι θα χάσετε τα περιττά κιλά και ακολουθώντας μετά μια ισορροπημένη διατροφή είναι πιθανό να μην τα ξαναπάρετε ποτέ.

Μειονεκτήματα:

Το βασικό μειονέκτημα της δίαιτας είναι ότι δεν είναι εντελώς τεκμηριωμένη, αλλά και ότι μας στερεί τους αγαπημένους μας υδατάνθρακες.

 

kidman

 

sas_endiaferei

Απόκτησε το σώμα της ηθοποιού Πενέλοπε Κρούζ

Κρατήσου σε φόρμα όπως η Ευα Λονγκόρια

Μάθε τα μυστικά διατροφής της διαιτολόγου Χ.Μπαλαμώτη

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment