Top

Η δίαιτα ζώνης και γιατί την επέλεξε η Τζένιφερ Άνιστον

Lifezone.gr / Διατροφή  / Διατροφή για αδυνάτισμα  / Η δίαιτα ζώνης και γιατί την επέλεξε η Τζένιφερ Άνιστον
aniston2

Η δίαιτα ζώνης και γιατί την επέλεξε η Τζένιφερ Άνιστον

Μάθετε ποια είναι τα μυστικά της δίαιτας ζώνης που ακολουθεί κατά γράμμα η Jenifer Aniston  και πως μπορείτε να την κάνετε και εσείς


 

Αρκετοί άνθρωποι συμπαθούν την Τζένιφερ Άνιστον, λόγω της γοητείας της, αλλά και γιατί θυμίζει κορίτσι της… διπλανής πόρτας. Εκτός όμως από την προσωπικότητα της, η Χολιγουντιανή ηθοποιός ξεχωρίζει και για το σφιχτό σώμα της που το έχει αποκτήσει με γυμναστική, αλλά και με πρόγραμμα δίαιτας. Η Τζένιφερ Άνιστον ακολουθεί κατά γράμμα τη δίαιτα της Ζώνης και τα αποτελέσματα της είναι ολοφάνερα. Αν θέλετε να δοκιμάστε τη δίαιτα της Τζένιφερ Άνιστον τότε σίγουρα θα σας βοηθήσουν οι παρακάτω συμβουλές:

Τι είναι η δίαιτα της Ζώνης (Diet Zone)

 

Τη δίαιτα τη δημιούργησε ο Dr Barry Sears και στηρίζεται στην κατανάλωση των κατάλληλων αναλογιών υδατανθράκων και πρωτεϊνών, αλλά και σε άλλες επιλογές όπως φρούτα με χαμηλό άμυλο. Η διατροφή περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη ποσότητα υγιεινών λιπαρών και βασίζεται κατά 40% στους υδατάνθρακες, 30% στα λεγόμενα «καλά» λίπη και 30% στις πρωτεΐνες. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 θερμίδες που λαμβάνουμε από τη διατροφή μας, οι 30 πρέπει να προέρχονται από πρωτεΐνες, οι 30 από τα «καλά» λιπαρά και οι υπόλοιπες 40 από υδατάνθρακες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Επικοινωνήστε με τον κλινικό διατροφολόγο-διαιτολόγο κ. Ιωάννη Καρδασάκη και κερδίστε έκπτωση 20% στις υπηρεσίες που θα σας προσφέρει.

 

Για να εξασφαλίσετε την παραπάνω έκπτωση αρκεί να ενημερώσετε το ιατρείο του κ.Καρδασάκη ότι είστε αναγνώστης του Lifezone.

 

 

Επικοινωνία με τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Ιωάννη Καρδασάκη:

210 80 35 979 , Λ. Δημοκρατίας 32 Μελίσσια 15127 Β’ όροφος
[email protected]

 

 


Tα πλεονεκτήματα της

Το κύριο πλεονέκτημα της δίαιτας είναι ότι βοηθάει το άτομο που την εφαρμόζει να χάσει κιλά χωρίς να στερηθεί τροφές όπως στις μονοφαγικές δίαιτες ή να πεινάσει. Η δίαιτα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να παρέχει σε αυτόν που θέλει να αδυνατήσει ποικιλία διατροφικών επιλογών δίνοντας του τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Η δίαιτα της Ζώνης έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Βοηθά στη μείωση των «κακών» λιπαρών που φράζουν τις αρτηρίες. Τα καλά λιπαρά Ωμέγα 3 που περιέχονται σε αυτή τη δίαιτα βοηθάνε στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος καθώς επίσης και στην υγεία του δέρματος και των αρθρώσεων. Η δίαιτα επίσης θεωρείται ότι περιορίζει τις φλεγμονές σε όλο τον οργανισμό και βοηθά στην πρόληψη του διαβήτη και της υψηλής αρτηριακής πίεσης.


Πόσο γρήγορα θα χάσω τα κιλά;

Όσοι ακολουθούν τη συγκεκριμένη δίαιτα μπορούν να χάσουν κιλά πολύ γρήγορα αν και ο καθένας μας χάνει κιλά με διαφορετικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να λειτουργεί στον καθένα. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2 εβδομάδες. Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν 3-5 κιλά το μήνα κατά μέσο όρο.

Jennifer_Aniston

Τι να προσέξετε

Πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα της Τζένιφερ μιλήστε με τον γιατρό σας. Αν λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας η δίαιτα αυτή μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς. Δεν προτείνεται στις εγκύους και στις θηλάζουσες μητέρες. Δεν είναι από τις εύκολες δίαιτες που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος με πολλές υποχρεώσεις και φορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως σας φανεί κάπως κουραστική, λόγω των υπολογισμών και των συχνών γευμάτων. Δεν έχει ωστόσο μεγάλο οικονομικό κόστος όσον αφορά τα τρόφιμα, ούτε δύσκολα μενού. Πρέπει να προσέξετε γιατί είναι πιθανό να ξαναπάρετε τα κιλά που χάσατε εύκολα, καθώς αρκετοί δυσκολεύονται να τηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη συγκεκριμένη δίαιτα.

Χρήσιμες συμβουλές

Η δίαιτα της Τζένιφερ Άνιστον δεν περιλαμβάνει πολλές τροφές που είναι πλούσιες σε ασβέστιο και βιταμίνη D. Επομένως ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι είστε υγιείς πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα. Ακόμα αν είστε χορτοφάγοι μπορείτε να κάνετε τη δίαιτα Ζώνης με ορισμένες τροποποιήσεις. Ακολουθήστε πιστά το πρόγραμμα και και μην ξεχνάτε να καταναλώνετε 5 μικρά γεύματα την ημέρα. Το κομμάτι αυτό είναι ζωτικής σημασίας.

{jcomments on}

No Comments

Post a Comment