Ο πιο καλός ο μαθητής εμπιστεύεται το Pharm16!

8 Μαΐου 2018

Ο πιο καλός ο μαθητής εμπιστεύεται το Pharm16!


Οι μέρες των πανελληνίων πλησιάζουν και το άγχος των μαθητών ολοένα και αυξάνεται.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς αναζητούν τις καλύτερες πρακτικές ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά τους να επιτύχουν και απευθύνονται στους ειδικούς. Εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για μία ακόμη χρονιά ώστε να πετύχετε όλα όσα ονειρεύεστε χωρίς άγχος και εξουθένωση!


1. Κοιμηθείτε αρκετά 
Ο επαρκής ύπνος, ειδικότερα μετά τη μελέτη, βοηθάει τον εγκέφαλό μας να επεξεργαστεί και να αποθηκεύσει καλύτερα και γρηγορότερα τις πληροφορίες που του δόθηκαν ενώ άμεσα δημιουργεί και νέο «αποθηκευτικό» χώρο.

2. Ασκηθείτε 
Με έστω 30’ περπάτημα την ημέρα ευεργετείται η περιοχή του εγκεφάλου μας που είναι υπεύθυνη για την μακρόχρονη μνήμη, ενώ παράλληλα αποβάλουμε το άγχος!

3. Τραφείτε σωστά 
Οι υδατάνθρακες αποτελούν την πλέον σημαντική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, ενώ ευνοούν και την νοητική απόδοση κρατώντας σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Πολύ σημαντική είναι επίσης και η επαρκής λήψη πρωτεϊνών καθώς βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου. Στην κορυφή της διατροφικής σας πυραμίδας αυτές τις μέρες όμως θα πρέπει να έχετε τα ω3 λιπαρά οξέα (μουρουνέλαιο), τα οποία βοηθούν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης αλλά και του οργανισμού μας γενικότερα. Τέλος μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό και αποφύγετε τα καφεϊνούχα ροφήματα καθώς συχνά μας δημιουργούν υπερένταση.

4. Σύμμαχος σας οι βιταμίνες 
Επειδή οι ανάγκες του οργανισμού σας αυτή την περίοδο είναι αυξημένες και συχνά οι τροφές δεν επαρκούν για να τις καλύψουν καλό θα ήταν να ενισχύσετε σώμα και νου με τα κατάλληλα βιταμινούχα σκευάσματα. Εμείς ενδεικτικά σας προτείνουμε τις κάψουλες Terranova Ginkgo Leaf οι οποίες εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε τζίνγκο φλαβονοειδή ενισχύουν τη μνήμη και εξασφαλίζουν την σωστή εγκεφαλική λειτουργία. Ένα ακόμη πολύ καλό συμπλήρωμα είναι το Memovigor που ενισχύει τη μνήμη και συνολικά τις νοητικές λειτουργίες.


Προηγούμενο Άρθρο
Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Το email σου δε θα δημοσιευτεί
espa-migato