Top

Συνέργεια για … ενέργεια!

Lifezone.gr / Άσκηση  / Συνέργεια για … ενέργεια!
synergy energy

Συνέργεια για … ενέργεια!

Προσπαθούμε να τρώμε σωστά, υγιεινά, χρησιμοποιούμε συμπληρώματα διατροφής, αλλά έχουμε σκεφτεί ποτέ, αν το σώμα μπορεί να τα αξιοποιήσει;

  1. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, το γενετικό υπόβαθρο, τη διατροφή, το στρες, τον τρόπο ζωής αξιοποιεί σε διαφορετικό βαθμό τα θρεπτικά συστατικά.
  2. Ακόμα, κάθε θρεπτικό συστατικό απομονωμένο δε μπορεί να επιτελέσει το ρόλο του μιας και για να το αναγνωρίσει το σώμα, να το απορροφήσει και να το αξιοποιήσει απαιτούνται και άλλα θρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα κλπ.
  3. Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ των θρεπτικών συστατικών ονομάζεται συνέργεια και παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή ισορροπία της υγείας μας.

Για να καταλάβουμε ακόμα πιο εύκολα την έννοια της συνέργειας, θυμηθείτε το σίδηρο που για καλύτερη απορρόφηση συνίσταται η ταυτόχρονη λήψη πηγών βιταμίνης C ή ακόμα οι λιποδιαλυτές βιταμίνες D,K,E που για να απορροφηθούν και να αξιοποιηθούν απαιτούν μία μικρή ποσότητα καλών λιπαρών (π.χ. ω-3, ω-6, πολυακόρεστα, μονοακόρεστα λιπαρά).

Το σημαντικό είναι ότι, δεν υπάρχει καμία ουσία που από μόνης της να είναι αποδοτική, παρά μόνο όταν βρίσκεται στο σωστό περιβάλλον και με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Το TERRANOVA Life Drink αποτελεί ένα από το πιο συνεργιστικά τρόφιμα – συμπληρώματα που μπορείς να επιλέξεις. 100% φυσικό, χωρίς καθόλου πρόσθετα και συντηρητικά! Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό:

          10 berries και 10 λαχανικά ψυχρής ξήρανσης (δηλαδή ολόκληρα, με όλα τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα και όχι εκχυλίσματα),

          πρωτεΐνη ρυζιού και αρακά,

          σπιρουλίνα και χλωρέλλα,

          ωμέγα λιπαρά 3-6-9,

          2 μανιτάρια (γανόδερμα + shiitake),

          πεπτικά ένζυμα,

          προβιοτικά με πρεβιοτικά.

Όσοι δοκιμάζουν το TERRANOVA Life Drink βλέπουν αμέσως τη διαφορά στα επίπεδα της ενέργειας και της ευεξίας τους. Γιατί όταν επιτυγχάνεται η συνέργεια… έχουμε πραγματική ενέργεια!

lifedrink

No Comments

Post a Comment