Αποκατάσταση μετά τον Μαραθώνιο. Δώσε προσοχή!

icon
13 Νοεμβρίου 2017

Αποκατάσταση μετά τον Μαραθώνιο. Δώσε προσοχή!


Μετά τον Μαραθώνιο το σώμα περνάει σε φάση «απεργίας» διαμαρτυρόμενο για όλη αυτή την καταπόνηση!

Πολλοί αθλητές μετά το Μαραθώνιο «κόβουν» όλα τα συμπληρώματα διατροφής, γιατί πιστεύουν ότι πλέον δεν τα χρειάζονται αφού ολοκλήρωσαν τον στόχο τους. Τις περισσότερες φορές όμως, αυτή η απόφαση συνοδεύεται από υπερβολική κούραση για μεγάλο διάστημα, άλλες φορές από κάποια ίωση ή άλλη λοίμωξη, και γενικά νιώθουν να «αδειάζουν»!

Ο οργανισμός μετά τον Μαραθώνιο χρειάζεται ενίσχυση όσο και πριν τον αγώνα! Και χάρη στην TERRANOVA δεν χρειάζεται να αγχωθείς ότι επιβαρύνεις το σώμα σου με πολλά «χημικά», οπότε τώρα πρέπει να το ξεκουράσεις! Τα TERRANOVA είναι η μόνη ολοκληρωμένη 100% φυσική σειρά, χωρίς καθόλου πρόσθετα και έκδοχα, με ολόκληρα φρέσκα βότανα και υπερτροφές και συνθέσεις συνεργιστικές αλλά και απόλυτα ισορροπημένες για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Τι δεν πρέπει να λείπει από το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον Μαραθώνιο;

- TERRANOVA Life Drink ότι πιο πλήρες και φυσικό για τον εξαντλημένο οργανισμό - ούτε το καλύτερο γεύμα δεν θα σου δώσει τόσο μεγάλο αριθμό μικροθρεπτικών συστατικών στη φυσική τους μορφή (σπιρουλίνα, χλωρέλα, πρωτεΐνη αρακά και ρυζιού, ω-λιπαρά 3-6-9, μανιτάρια (γανόδερμα –shiitake), 10 φρέσκα berries, 10 λαχανικά, προβιοτικά, πρεβιοτικά, πεπτικά ένζυμα). Το αγαπημένο πολλών αθλητών, όπως του Χριστόφορου Μερούση και της Ράνιας Ρεμπούλη. Το Life Drink μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό πρωινό και να ξεκινήσεις τη μέρα δυνατά ή να σου δώσει όσα χρειάζεσαι μετά την προπόνηση σα snack αποκατάστασης.

- TERRANOVA Pro-Peptase IRC και Glucosamine, Boswelia & MSM για τις φλεγμονές σε συνδέσμους, αρθρώσεις, τένοντες αλλά και σε όλο το σώμα. Όσο πιο άμεσα προλάβεις τις φλεγμονές τόσο πιο αποτελεσματική αποκατάσταση πετυχαίνεις και το σώμα αποφεύγει τους τραυματισμούς. Ακόμα και αν δεν έχεις αποφύγει τον τραυματισμό, μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με την ΤΕRRANOVA, χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με φάρμακα.

- ΤERRANOVA Magnesium – Calcium Complex για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση και χαλάρωση του μυϊκού συστήματος. Απόφυγε τις κράμπες, νιώσε τους μύες σου ξεκούραστους και μην αφήνεις τίποτα να σε αφήσει εκτός προπόνησης.

- TERRANOVA Astragalus, Eldreberry & Garlic, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, που είναι πιο ευάλωτο και οι ιώσεις εξαιρετικά αυξημένες αυτή την εποχή.

icon

Προηγούμενο Άρθρο
Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Το email σου δε θα δημοσιευτεί
espa-migato