Απόλυτα φυσική λύση για υγιή μαλλιά !

icon
19 Μαΐου 2017

Απόλυτα φυσική λύση για υγιή μαλλιά !

Συχνά παρατηρείται σε άντρες και γυναίκες τριχόπτωση, γεγονός φυσιολογικό μιας και το καλοκαίρι έρχεται και τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη ζέστη, το αλάτι της θάλασσας. Ωστόσο...

...υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως το άγχος, η κακή διατροφή, ο χαμηλό σίδηρος, ορμονικές διαταραχές που μπορεί να επηρεάσουν τη υγεία του τριχωτού της κεφαλής και να παρατηρηθεί έντονη τριχόπτωση. Το TERRANOVA Easy Iron 20mg Complex θα εξασφαλίσει στον οργανισμό σας τον απαραίτητο σίδηρο με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και χωρίς παρενέργειες. Ο Σίδηρος είναι δισγλυκινικός και συνδυασμένος με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων MAGNIFOOD από πίτουρο ρυζιού, κριθάρι, αγριοτριανταφυλλιά και ακάι μπέρρυ, αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμίνης Ε για να μην οξειδώνεται ο σίδηρος και βιταμίνης C για μέγιστη απορρόφηση.

Ακόμα, για να ενισχύσετε την υγεία των μαλλιών σας εκ των έσω, το TERRANOVA Beauty Complex Hair - Skin – Nails είναι η ιδανική και απόλυτα φυσική λύση. Η μοναδική σύνθεσή του περιλαμβάνει μεγάλο εύρος συστατικών, η οποία προάγει την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, καροτενοειδή και ΜSM (methylsulfonylmethane) σε συνεργιστική δράση για μέγιστη απορρόφηση με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων MAGNIFOOD, που παρέχουν στον οργανισμό θρεπτικά, αντιοξειδωτικά, αποτοξινωτικά συστατικά και τα ωφέλιμα ωμέγα 7 λιπαρά οξέα. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Το Διεθνές Βραβείο Φυσικής Ομορφιάς «Natural Health International Beauty Award 2015» απονεμήθηκε στο TERRANOVA Beauty Complex Skin-Hair-Nails, για τη μοναδική φυσική σύνθεσή του που ενισχύει την ομορφιά από μέσα.

  icon      icon

icon

Προηγούμενο Άρθρο
Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Το email σου δε θα δημοσιευτεί
espa-migato