Μεγιστοποιώντας την συγκέντρωση μας στο διάβασμα!

sigkentrosi article

Το άγχος, κυρίαρχο στοιχείο της καθημερινότητάς μας, βρίσκει τρόπους να επιβιώσει και μάλιστα σε υψηλά επίπεδα στο διάβασμα. Το άγχος κατά την διάρκεια των εξετάσεων προκύπτει συνήθως, από το φόβο του αποτελέσματος και συχνά επηρεάζει την ικανότητα συγκέντρωσης. Πως μπορούμε να γίνουμε πιο ανθεκτικοί στο άγχος; Πως μπορούμε να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας, την ώρα που προετοιμαζόμαστε για τις εξετάσεις;


Το σύμπλεγμα βιταμινών Β αποτελείται από οκτώ βιταμίνες Β. Κάθε βιταμίνη Β είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, δρουν συνεργικά η μία με την άλλη και όλες έχουν διαφορετική δράση στα κύτταρα. Οι βιταμίνες τού συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία τού νευρικού συστήματος και συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία. Η ανεπάρκεια σε οποιαδήποτε από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β μπορεί να οδηγήσει σε στρες, άγχος και κατάθλιψη.
Η Rhodiola rosea ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα και χρησιμοποιείται για τη μείωση του άγχους. Επίσης, ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού στους στρεσογόνους παράγοντες, βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Ακόμη, ρυθμίζει τον καρδιακό παλμό, διατηρεί φυσιολογικά τα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλο και μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης.

Το TERRANOVA Rhodiola Root είναι το μόνο ολοκληρωμένο 100% φυσικό προϊόν, χωρίς καθόλου πρόσθετα και έκδοχα, με ολόκληρα φρέσκα βότανα και υπερτροφές καθώς και συνθέσεις συνεργιστικές αλλά και απόλυτα ισορροπημένες για μέγιστη αποτελεσματικότητα. 

 

sigkentrosi rhodiola article

stella katsiveli

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ