Παιδί: Καθαρίστε τα αυτάκια του με φυσικό τρόπο

images/stories/fisikos-tropos-antimetopisi-ponou.JPG

Καθαρίστε σωστά τα αυτιά του και απαλλάξτε το από τον πόνο, την φαγούρα ή το βουητό. Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε με ασφάλεια τα αυτάκια...

 

 ...των παιδιών μας από τη συσσώρευση κεριού αλλά και από τα μικρόβια και τους μύκητες; Σας έχουμε την καλύτερη λύση που είναι μάλιστα φυσική.

Το κερί των αυτιών ή κυψελίδα, προκαλείται από αδένες του δέρματος που βρίσκονται στο κανάλι των αυτιών. Το κερί εκκρίνεται στο εξωτερικό μέρος του ακουστικού πόρου και συσσωρεύεται προχωρώντας προς τα έξω και παρασύροντας σκόνη και ακαθαρσίες μαζί του. Σε πολλά παιδάκια ωστόσο εκκρίνεται υπερβολική ποσότητα κεριού, ενώ σε άλλα δεν απομακρύνεται εύκολα προς τα έξω. Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η υπερβολική συσσώρευση του κεριού;

 

  • Τα προβλήματα που προκαλεί:

1. Υπάρχει πιθανότητα να φράξει το αυτί, προκαλώντας μείωση της ακοής.
2. Μπορεί να προκαλέσει πόνο, φαγούρα, βουητά και σε σπάνιες περιπτώσεις ίλιγγο.

Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού των αυτιών:

-Κατ' αρχήν, θα πρέπει να αποφεύγουμε να καθαρίζουμε τα αυτιά με μπατονέτες, γιατί με τη χρήση τους, μπορεί να σπρώχνουμε το κερί προς τα μέσα, στοιβάζοντας το πάνω στο τύμπανο.

-Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να τραυματίσουμε με την τριβή την επιδερμίδα του έξω ακουστικού πόρου, με αποτέλεσμα τη φλεγμονή και τον κνησμό (πόνος και κυρίως φαγούρα στα αυτιά).


  • Η Νο1 λύση!

Στα φαρμακεία θα βρείτε ένα νέο φυτικό spray που λύνει το πρόβλημα του κεριού του αυτιού με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στην 100% φυσική σύνθεσή του, η οποία προστατεύεται από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το σκεύασμα αυτό διαλύει το κερί σε σύντομο χρονικό διάστημα, από 15 λεπτά το ελάχιστο όριο έως 60 λεπτά το μέγιστο και είναι εύκολο στη χρήση γιατί είναι spray.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά για την αποφυγή συσσώρευσης του κεριού στο αυτί αλλά και για αντιβακτηριακή, αντιική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη προστασία χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του φυτικού συστατικού του Lapacho (Tabebuia Avellanedae).

Το προϊόν είναι δερματολογικά και κλινικά δοκιμασμένο* στον άνθρωπο και προστατεύεται με διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Ονομάζεται Βiogreen Οto spray της εταιρείας Bionat και είναι κατάλληλο και για μωρά άνω των 6 μηνών.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

 

***Πανεπιστήμιο της Παβίας – Πρωτόκολλο αρ. 0603A131 – 01/02/2006, αρ. 0603A13V – 26/01/2006 και αρ. 0605120Μ – 27/10/2006. Διεθνής βιβλιογραφία στο www.pubmed.gov

 

 Biogreen Oto

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ