ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ «ΚΟΦΤΕΡΟ» ΜΥΑΛΟ

brain foods

Καθώς μεγαλώνουμε, η μνήμη μας φθίνει. Ξεχνάτε πού παρκάρατε το αυτοκίνητο ή το όνομα ενός συναδέλφου. Δυσκολεύεστε να τελειώσετε το σταυρόλεξο και έχετε δυσκολία συγκέντρωσης όταν διαβάζετε ένα βιβλίο?

Περισσότερα...

6 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ALZHEIMER

αρχείο λήψης

Το Alzheimer είναι στις μέρες μάστιγα και συγκαταλέγεται στους 10 αιτίες θανάτου παγκοσμίως, στην ίδια λίστα μα τον καρκίνο και τα καρδιαγγειακά. Ωστόσο, μελέτες συνεχίζουν να δείχνουν οι αλλαγές στον τρόπο ζωής,  μπορεί να έχουν θετική επίδραση στην υγεία του εγκεφάλου.

Περισσότερα...

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη μνήμη μας; Γιατί ξεχνάμε όλο και περισσότερο;

 dementia

Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι δείχνουν σημάδια δυσλειτουργίας της βραχυπρόθεσμης μνήμης, ως αποτέλεσμα του εθισμού τους στην τεχνολογία. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «Ψηφιακή άνοια» και είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Περισσότερα...

ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ...

dont forget
Ξεχνάς όλο και πιο συχνά… Ανησυχείς για τη μνήμη σου; Μάθε γιατί συμβαίνει και τι μπορεί να σε βοηθήσει μέσα σε 3 μήνες!
Περισσότερα...

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ? Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία της μνήμης μας...

μμμ
Με την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, μπορούμε να ενισχύσουμε την εγκεφαλική λειτουγία και να ενισχύσουμε τη μνήμη μας. 
Περισσότερα...

Οισοφάγος Barret: Τι είναι και πώς εντοπίζεται η δυσπλασία οισοφάγου

sore throat

Ο οισοφάγος Barrett είναι μία σοβαρή επιπλοκή της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, κατά την οποία δημιουργείται σοβαρή δυσπλασία οισοφάγου, που μπορεί να οδηγήσει και σε εμφάνιση καρκίνου.

Περισσότερα...

Οξεία και χρόνια Προστατίτιδα: Ποια η διαφορά τους και πώς αντιμετωπίζονται

prostategland2

Η προστατίτιδα είναι ουσιαστικά μια κοινή λοίμωξη ή φλεγμονή του προστάτη. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη του άνδρα και συμβάλει στη δημιουργία του σπέρματος.

Περισσότερα...

Πολύποδες παχέος εντέρου: Ο γαστρεντερολόγος θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία

colon

Οι πολύποδες παχέος εντέρου είναι μικρά εξογκώματα που αναπτύσσονται στο εσωτερικό τοίχωμα του παχέος εντέρου ή του ορθού.

Περισσότερα...

Καρκίνος μαστού: Συμπτώματα και θεραπεία

breast cancer 630 450

Πόσο αθώος είναι τελικά ένας καλοήθης όγκος στο στήθος; Τελευταία, ακούμε συχνά για τον καρκίνο του μαστού και το πόσο επηρεάζει γυναίκες όλων των ηλικιών.

Περισσότερα...

Τι προκαλεί την κοιλιοκήλη και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί

abdominal hernia1

Η κοιλιοκήλη είναι μία επώδυνη και δυσάρεστη κατάσταση η οποία μπορεί να προκληθεί από διαφορετικές αιτίες οι οποίες συντελούν στην αύξηση της πίεσης στην κοιλιά και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Περισσότερα...

Τι είναι η κρίση πανικού και ποια η καλύτερη αντιμετώπιση της

Sleep Panic Attack

Η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη από στρεσογόνες καταστάσεις και γεγονότα που συχνά ξεφεύγουν κατά πολύ από τον έλεγχο μας και μας...

Περισσότερα...

Ποιες επικίνδυνες παθήσεις των ματιών μπορούν να προλάβουν οι οφθαλμίατροι

885ο

Τα ιατρικά checkup ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού μας και την έγκαιρη πρόληψη επιβλαβών και...

Περισσότερα...

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Είναι λύση για εσάς;

thumbnail

Πολλά ζευγάρια στις μέρες μας δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. Άλλες φορές ο λόγος είναι φανερός, άλλες πάλι όχι...

Περισσότερα...

Ακολουθήστε Μας

 

loading...