Η φυσική λύση για τα βουλωμένα αυτιά!

promoted article summer biogreen oto


Το καλοκαίρι, οι βουτιές στη θάλασσα και στις πισίνες, συχνά επιφυλάσσουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις για τα αυτιά μικρών και μεγάλων. Τα παιδάκια σας αλλά και εσείς θα μπορείτε να συνεχίσετε το μπάνιο & το παιχνίδι στην θάλασσα ξέγνοιαστα καθώς στη φύση, υπάρχουν συστατικά φυτών που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα, χωρίς καμία παρενέργεια και χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο.

Περισσότερα...

5 φυσικά συστατικά για την αντιμετώπιση καλοκαιρινών δερματικών ερεθισμών!

promoted article summer biogreen gel.png

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που πολλοί από εμάς ταλαιπωρούμαστε από δερματικούς ερεθισμούς. Είτε στην θάλασσα να δεχθούμε κάποιο τσίμπημα εμείς ή το παιδάκι μας, είτε από μία βόλτα στην εξοχή. Στη φύση, υπάρχουν βότανα και συστατικά φυτών που θα μας βοηθήσουν να λύσουμε το πρόβλημα, χωρίς καμία παρενέργεια και χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο.

Περισσότερα...

Μεγιστοποιώντας την συγκέντρωση μας στο διάβασμα!

sigkentrosi article

Το άγχος, κυρίαρχο στοιχείο της καθημερινότητάς μας, βρίσκει τρόπους να επιβιώσει και μάλιστα σε υψηλά επίπεδα στο διάβασμα. Το άγχος κατά την διάρκεια των εξετάσεων προκύπτει συνήθως, από το φόβο του αποτελέσματος και συχνά επηρεάζει την ικανότητα συγκέντρωσης. Πως μπορούμε να γίνουμε πιο ανθεκτικοί στο άγχος; Πως μπορούμε να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας, την ώρα που προετοιμαζόμαστε για τις εξετάσεις;

Περισσότερα...

Φυσικές λύσεις για ... καλύτερο ύπνο!

signs dealing insomnia 260x185

Σήμερα, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το μεγάλο πρόβλημα της αϋπνίας, είναι πολλοί. Το άγχος, οι έντονοι ρυθμοί ζωής, οι πολλές ώρες εργασίας, τα οικονομικά προβλήματα, η κακή διατροφή και η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας είναι βασικοί παράγοντες που συντελούν στο να “χάσουν” πολλοί τον ύπνο τους.

Περισσότερα...

Διατροφή για «κοφτερό» μυαλό!

brain foods

Καθώς μεγαλώνουμε, η μνήμη μας φθίνει. Ξεχνάτε πού παρκάρατε το αυτοκίνητο ή το όνομα ενός συναδέλφου. Δυσκολεύεστε να τελειώσετε το σταυρόλεξο και έχετε δυσκολία συγκέντρωσης όταν διαβάζετε ένα βιβλίο?

Περισσότερα...

6 τρόποι για να αποφύγετε το Alzheimer!

αρχείο λήψης

Το Alzheimer είναι στις μέρες μάστιγα και συγκαταλέγεται στους 10 αιτίες θανάτου παγκοσμίως, στην ίδια λίστα μα τον καρκίνο και τα καρδιαγγειακά. Ωστόσο, μελέτες συνεχίζουν να δείχνουν οι αλλαγές στον τρόπο ζωής,  μπορεί να έχουν θετική επίδραση στην υγεία του εγκεφάλου.

Περισσότερα...

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη μνήμη μας; Γιατί ξεχνάμε όλο και περισσότερο;

 dementia

Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι δείχνουν σημάδια δυσλειτουργίας της βραχυπρόθεσμης μνήμης, ως αποτέλεσμα του εθισμού τους στην τεχνολογία. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «Ψηφιακή άνοια» και είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Περισσότερα...

Να θυμηθώ ... να μην ξεχάσω!

dont forget
Ξεχνάς όλο και πιο συχνά… Ανησυχείς για τη μνήμη σου; Μάθε γιατί συμβαίνει και τι μπορεί να σε βοηθήσει μέσα σε 3 μήνες!
Περισσότερα...

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ? Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία της μνήμης μας...

μμμ
Με την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, μπορούμε να ενισχύσουμε την εγκεφαλική λειτουγία και να ενισχύσουμε τη μνήμη μας. 
Περισσότερα...

Πολύποδες παχέος εντέρου: Ο γαστρεντερολόγος θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία

colon

Οι πολύποδες παχέος εντέρου είναι μικρά εξογκώματα που αναπτύσσονται στο εσωτερικό τοίχωμα του παχέος εντέρου ή του ορθού.

Περισσότερα...

Τι είναι η κρίση πανικού και ποια η καλύτερη αντιμετώπιση της

Sleep Panic Attack

Η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη από στρεσογόνες καταστάσεις και γεγονότα που συχνά ξεφεύγουν κατά πολύ από τον έλεγχο μας και μας...

Περισσότερα...

Ποιες επικίνδυνες παθήσεις των ματιών μπορούν να προλάβουν οι οφθαλμίατροι

885ο

Τα ιατρικά checkup ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού μας και την έγκαιρη πρόληψη επιβλαβών και...

Περισσότερα...

Χειρουργική παχυσαρκίας - Γαστρικό μανίκι

5656

Η χώρα μας είναι πολύ ψηλά στην λίστα με προβλήματα παχυσαρκίας ήδη από την πολύ μικρή ηλικία.

Περισσότερα...

Ακολουθήστε Μας