Οι 51 τυχεροί που κέρδισαν το προϊόν αδυνατίσματος «NOLIP»

images/stories/nolip_lifzone-tixeroi-center.JPG

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του lifezone κατά τον οποίο προσφέραμε 50 προϊόντα αδυνατίσματος «NOLIP» εντελώς δωρεάν…

 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 13/5 ημέρα Δευτέρα στις 14.00 (η πρώτη συμμετοχή καταγράφηκε στις 14.25) και οι 50 πρώτοι που πρόλαβαν να στείλουν e-mail είναι και οι τυχεροί που θα παραλάβουν το κορυφαίο προϊόν αδυνατίσματος «NOLIP».

 images/stories/NOLIP_4.jpg

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Σύντομα θα διεξαχθούν και άλλοι ενδιαφέροντες διαγωνισμοί.

*Κάποιοι συμμετέχοντες έγραψαν το ονοματεπώνυμο τους μέσα στο μήνυμα με αποτέλεσμα στους παρακάτω πίνακες να μη φαίνεται το πλήρες όνομα τους. Επειδή υπήρχαν συνωνυμίες, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η εταιρεία BIONAT θα επικοινωνήσει με τους τυχερούς που κέρδισαν το προιόν NOLIP.  Αν δε δεχτείτε τηλεφώνημα σημαίνει ότι δεν ανήκετε στους 51 τυχερούς παρότι βλέπετε το μικρό σας όνομα στους παρακάτω πίνακες. Θα πρόκειται απλώς για συνωνυμία.

* Στους υπεράριθμους συμμετέχοντες που έστειλαν e-mail την ίδια ώρα με τον 50ο προσφέρεται και σε αυτούς το «NOLIP”. Επομένως οι τυχεροί έφθασαν στον αριθμό 51!(*2 συμμετοχές είχαν από 2 αιτήσεις).

*Για την παραλαβή του δώρου σας θα επικοινωνήσουν μαζί σας από την εταιρεία «ΒΙΟΝΑΤ» που εισάγει το προϊόν στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος σε έναν νέο διαγωνισμό //

 

Δείτε αν ανήκετε στους 51 τυχερούς{jcomments on}

 pinakas-nolip-1

pinakas-nolip-2

pinakas-nolip-3 pinakas-nolip-4

pinakas-nolip-5

Ακολουθήστε Μας

 

loading...