Κάντε νηστεία χωρίς να στερηθείτε (θρεπτικά συστατικά)

images/stories/nisteia-center.JPG

Είστε χορτοφάγοι; Κάνετε νηστεία; Δείτε τι μπορεί να σας λείψει από θρεπτικά συστατικά και πώς θα το αναπληρώσετε...

 


Σίδηρος


Επειδή δεν τρώτε κρέας, είναι πολύ πιθανό να σας λείψει το συγκεκριμένο μέταλλο. Υπάρχουν ωστόσο και εναλλακτικές πηγές από όπου μπορείτε να τον εξασφαλίσετε για τον οργανισμό σας όπως είναι π.χ. τα όσπρια. Επίσης μπορείτε να αναπληρώσετε το σίδηρο με ένα καλό διατροφικό συμπλήρωμα.

Β12 και Q10

Η βιταμίνη Β12 είναι μια ακόμη βιταμίνη που μπορεί να απειληθεί από τη νηστεία. Η έλλειψη της βιταμίνης Β12 μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία, κούραση και κατάθλιψη Επιτρεπόμενες τροφές που θα τη βρείτε είναι τα θαλασσινά, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί και το σπανάκι. Ακόμη για να μην σας λείψει η συγκεκριμένη βιταμίνη μπορείτε να την εξασφαλίσετε από ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής όπως το TERRANOVA Vitamin Β12 500 μg Complex. Πρόκειται για μια μοναδική, 100% φυσική σύνθεση Βιταμίνης Β12 με σούπερ τροφές για μέγιστη απορρόφηση.

Για να μην σας λείψει το Q10 επιλέξτε το ΤERRANOVA CoQ10 30 mg Complex. Μοναδική σύνθεση για μεγιστοποίηση της απορρόφησης του συγκεκριμένου συνένζυμου. Περιέχει το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood με ιπποφαές, ακάι μπέρρυ, αγκινάρα και φλοιό ρυζιού για μέγιστη απορρόφηση του συνένζυμου Q10. Επιπρόσθετα εφοδιάζει τον οργανισμό με όλα τα οφέλη των φυσικών βιταμινών, μετάλλων, ένζυμων και συστατικών για μέγιστη απόδοση. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.


Ασβέστιο

Ο αποκλεισμός των γαλακτοκομικών από το διαιτολόγιο δημιουργεί αυξημένη πιθανότητα έλλειψης ενός ακόμη βασικού θρεπτικού συστατικού που σε άλλα διαστήματα του χρόνου συνήθως το λαμβάνουμε από τα γαλακτοκομικά και αυτό είναι το ασβέστιο. Για να μην σας λείπει ποτέ το ασβέστιο επιλέξτε το TERRANOVA Calcium Magnesium Complex. Χάρη στην ιδανική σύνθεση του μεγιστοποιεί την απορρόφηση του ασβεστίου. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα.

Μια λύση για όλες σας τις... ελλείψεις

Επειδή κατά τη διάρκεια της περιόδου της νηστείας μπορεί να σας λείψουν αρκετά θρεπτικά συστατικά από τον οργανισμό σας μπορείτε να επιλέξετε το Life Drink. Πρόκειται για ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με την πιο πλούσια σύνθεση καθώς περιέχει 8 κατηγορίες υπερτροφών, και συγκεκριμένα ω 3-6-9 λιπαρά, σπιρουλίνα & χλωρέλλα, 10 αντιοξειδωτικά berries, 10 λαχανικά ψυχρής ξήρανσης, 2 μανιτάρια (γανόδερμα), φυτικές πρωτεΐνες (αρακά και ρύζι), προβιοτικά με πρεβιοτικά και πεπτικά ένζυμα. Επιπλέον επειδή δεν έχει μεμονωμένα θρεπτικά συστατικά (π.χ. μόνο βιταμίνες, μέταλλα κλπ), αλλά είναι ένας συνδυασμός υπερτροφών που λειτουργούν συνεργιστικά, εγγυάται μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό.

lifedrink

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ